MTV nagradio poljupce - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      MTV nagradio poljupce

MTV nagradio poljupce

MTV Movie Awards nagradio 'Mladi mjesec', Bellu, Edwarda i njihovo ljubljenje. A za lezbijski poljubac pobrinule su se Scarlett Johansson i Sandra Bullock!

s.p. 07.06.2010 0 komentara

MTV nagradio poljupce

Najbolji film Filmskih nagrada MTV-a je 'Sumrak saga: Mladi mjesec'! Osim što je proglašen za najbolji film, film ima najbolju glumicu (Kristen Stewart), te glumca i superzvijezdu (Robert Pattinson), a nagrađen je i njihov poljubac koji su na ceremoniji dodjele nespretno rekonstruirali. Ipak, poljubac za pamćenje izvele se dvije glumice: Scarlett Johansson i Sandra Bullock!

Dogodilo se to kada je Sandra primala posebnu Generacijsku nagradu, a Scarlett je došla umjesto svog muža Ryana Reynoldsa i ponovila poljubac koji su Ryan i Sandra izveli u 'Prisili na brak'. Sandra je još uvijek u pažnji javnosti zbog razvoda od skandaloznog muža, a u govoru na ovoj dodjeli je zaželjela da se sve vrati na normalu 'jer je terapija skupa', a izrazila je i suosjećanje sa žrtvama istjecanja nafte u Meksičkom zahtjevu. 

Voditelj ceremonije bio je mladi komičar Aziz Ansari koji je na početku dodjele primijetio da se 3D filmovi hvale što izgledaju tako realno, no njemu 'Avatar', 'Alisa' i 'Sudar titana' izgledaju 'poput videoigri'. Izgleda da to misli i tinejdžerska publika jer 'Avatar' nije dobio nikakvu nagradu - valjda zato što nema mladih glumaca!

A jedna starija zvijezda izvela je najzabavniji nastup - Tom Cruise pojavio se u obličju debelog producenta 'Tropske grmljavine' Lesa Grossmana i zaplesao na pozornici, baš prije nastupa Jennifer Lopez. Ljubitelji sexy pjevačica mogli su kasnije uživati i u nastupima Katy Perry i Christine Aguilere, a mladi filmoljupci mogli su pogledati i isječke iz sljedećih filmova iz serijala 'Sumrak sage' i Harryja Pottera.

Dobitnici Filmskih nagrada MTV-a:

Najbolji film:
'Sumrak saga: Mladi mjesec'

Najbolji glumac:
Robert Pattinson, 'Sumrak saga: Mladi mjesec'

Najbolja glumica:
Kristen Stewart, 'Sumrak saga: Mladi mjesec'

Najbolja nova zvijezda:
Anna Kendrick, 'Ni na nebu ni na zemlji'

Najbolji negativac:
Tom Felton, 'Harry Potter i Princ miješane krvi'

Najbolji komični nastup:
Zach Galifianakis, 'Mamurluk'

Najbolji poljubac:
Kristen Stewart i Robert Pattinson, 'Sumrak saga: Mladi mjesec'

Najbolja borba:
Beyonce Knowles i Ali Larter, 'Obsessed'

Najbolji iznenađujući ('koji je ovo k...') trenutak:
Golo iznenađenje u prtljažniku - Ken Jeong, 'Mamurluk'

Najbolja izvedba uplašenog ('usranog od straha') lika: 
Amanda Seyfried, 'Tijelo lijepe Jennifer'

Najopakija ('Bad-Ass') zvijezda:
Rain

Globalna superzvijezda:
Robert Pattinson

Generacijska nagrada MTV-a:
Sandra Bullock

Komentari

Nema komentara.