Što rade Jennifer i Brad? - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Što rade Jennifer i Brad?

Što rade Jennifer i Brad?

Snimaju filmove, ali ne zajedno! Aniston radi komedije o bračnim i radničkim problemima, a Brad Pitt lovi tigrove za Aronofskog.

s.p. 12.05.2010 0 komentara

Što rade Jennifer i Brad?

Jennifer Aniston ima bračnih problema - barem u svom novom filmu! U 'Wanderlustu' će zajedno s Paulom Ruddom glumiti bračni par koji se dosađuje svojim životom, pa odlazi živjeti u hipijevsku komunu. Scenarij za film napisali su Rudd, David Wain i Ken Marino koji su radili scenarij 'Mentora za nevolje', a i ovaj put će film režirati David Wain. Sva trojica će i producirati film, i to u suradnji s Juddom Apatowom koji je i zaslužan za trend 'romantičnih komedija za odrasle'.

Osim tog filma, Aniston će nastupiti i u filmu 'Horrible Bosses' koji se bavi djelatnicima koji su nezadovoljni svojim šefovima. Troje prijatelja mrzi svoje poslove i zaključuju da je jedino rješenje - da međusobno pobiju svoje šefove! Tim radnika-ubojica glumit će Aniston, Jason Bateman i Charlie Day, a jednog od šefova glumit će Colin Farrell. Redatelj je Seth Gordon, poznat po filmu 'Četiri Božića'.

A i Jenniferin bivši muž Brad Pitt naći će se u smrtonosnoj priči. U filmu 'The Tiger' lovit će tigra ljudoždera, a sve se temelji na publicističkoj knjizi Johna Vaillanta. Zanimljivo je da je redatelj Darren Aronofsky kojem je jednom umalo propao film nakon Pittove otkazivanja suradnje, no valjda će sada biti bolje sreće. Scenarist će biti ugledni Guillermo Arriaga kojem je ovo prvi rad na adaptaciji, a kaže da su ga projektu privukla ugledna imena filmaša, ali i priča koja se bavi odnosom čovjeka i prirode.

Komentari

Nema komentara.