Od SF-a do čarolija - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Od SF-a do čarolija

Od SF-a do čarolija

Ljudi u crnom se 3. put bore u 3D-u, Jack Nicholson snima 'Mamurluk za penziće', Keira opet radi Fitzgeralda, a Mendes i Downey spremaju čarolije!

s.p. 22.04.2010 0 komentara

Od SF-a do čarolija

Barry Sonnenfeld je potvrdio da će Will Smith i Tommy Lee Jones nastupiti u 'Ljudima u crnom 3'! Druga velika vijest je da će i ovaj spektakl biti u 3D verziji, a premijera se očekuje krajem svibnja 2011. Radnja filma se još ne zna, ali je svima jasno da će uključivati spektakularne borbe s nekim opakim vanzemaljcima!

Jack Nicholson bi trebao glumiti u komediji 'LASt VEGAS', priči o grupi starih prijatelja koji odlaze na tulum proslaviti vjenčanje jedinog neženje iz njihovog društva. Radnja se događa u 'gradu grijeha' Las Vegasu, pa mnogi nagađaju da bi to mogao biti 'Mamurluk' za starije generacije. Ipak, radnja filma nije toliko razularena, Nicholson bi trebao glumiti Billyja koji se zaljubljuje u istu pjevačicu koju voli i njegov frend Paddy.

Keiru Knightley i Matt Damon pregovaraju oko uloge u filmu 'Blaga je noć'. Riječ je o ekranizaciji istoimenog romana F. Scott Fitzgeralda iz 1934. koji je već bio adaptiran za film 1962., a u toj verziji su glumili Jason Robards i Jennifer Jones. Glavni likovi priče su bogati, ali problematični Dick i Nicole Diver koji skrivaju mračne tajne u svojoj vezi. Ovo nije jedini projekt uz koji su povezani glumica Keira i pisac Fitzgerald, već se spominjalo da će ova Britanka glumiti u Fitzgeraldolovoj biografiji prikladno nazvanoj 'Lijepi i prokleti'.

Nakon otkazivanja Bonda, Sam Mendes se može uključiti u nove slavne projekte - npr. 'Čarobnjaka iz Oza'! Mendes bi trebao režirati 'Oz the Great and Powerful', prequel koji objašnjava kako je čarobnjak došao u Oz i napravio čitavu 'karijeru'. Još zanimljivija vijest je da bi Čarobnjaka trebao glumiti - Robert Downey Jr.! Pričama o Čarobnjaku iz Oza su inače istekla autorska prava, pa u budućnosti možete očekivati dosta novih filmskih verzija.

Komentari

Nema komentara.