Expect Expendables! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Expect Expendables!

Expect Expendables!

Novi trailer 'Expendablesa' - Stallone, Willis, Rourke, Schwarzenegger, Lundgren i Statham na jednom mjestu!

s.p. 01.04.2010 0 komentara

Expect Expendables!

Evo novog trailera o neuništivim dečkima zvanim 'Expendables'. Ovaj akcijski megahit ima zaista zvjezdanu postavu, osobito ako pod zvijezdama računamo i heroje 1980-ih kao što su Sylvester Stallone, Eric Roberts i Dolph Lundgren. Propala faca Mickeya Rourkea čini i njega idealnim glumcem za ulogu propalice, a od 'mlađih' junaka tu su Jason Statham i Jet Li.

Radnja filma se bavi iskusnim plaćenicima koje angažiraju da svrgnu latinoameričkog diktatora, a u traileru možete vidjeti i cameo nastupe akcijskih zvijezda koje su pred mirovinom: Arnolda Schwarzeneggera i Brucea Willisa.


'Expendables', novi trailer.

Iz kratkih isječaka možemo saznati da Bruce i Arnie šalju plaćenike predvođene Stalloneom u opaku misiju. Njihov glavni neprijatelji su latinosi s brkovima i lošim engleskim naglaskom koji napastvuju lijepu crnu djevu što samo dodatno razbjesni naše superjunake.

Uz par muških pošalica, oni kreću u akciju i uništavaju čitavu državu, koristeći se strojnicama, eksplozivima, avionima i šakama. Istina, njih je nekoliko a ispred sebe imaju čitavu vojsku - ali svi znamo tko će pobijediti na kraju!

Komentari

Nema komentara.