Trailer za 'Pomrčinu' - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Trailer za 'Pomrčinu'

Trailer za 'Pomrčinu'

Bella voli i Edwarda i Jacoba, oni vole nju, a publika će sigurno voljeti novi nastavak Sumrak sage - 'Pomrčinu'!

s.p. 11.03.2010 0 komentara

Trailer za 'Pomrčinu'

Konačno je izišao trailer za treći dio 'Sumrak sage' - 'Pomrčinu'! Jučer je u javnost iscurilo samo 10 sekundi isječka, a danas možete pogledati cijeli trailer od jedne i pol minute. Priča je poznata svim ljubiteljima 'Sumraka', a za one koji ne znaju - glavna junakinja je djevojka Bella koja mora birati između vampira Edwarda i vukodlaka Jacoba. Pri tom još mora maturirati, a u pozadini se odvijaju serijska ubojstva i opasnost prijeti i Belli...


'Sumrak saga: Pomrčina', trailer.

Od promjena u filmskom serijalu najvidljivije je to da ulogu Victorije više neće glumiti Rachelle Lefevre, a njezinu ulogu preuzela je Bryce Dallas Howard. Novi redatelj serijala je David Slade, poznat po hororcu '30 Days of Night' u kojem vampiri opsjedaju Aljasku u razdoblju bez dnevnog svjetla. Glavni glumaci ostali su isti: Kristen Stewart, Robert Pattinson i Taylor Lautner.

Novost je i da će ovo biti prvi film iz serijala koji će biti prikazivan u IMAX kinima koje nemamo na raspolaganju nigdje u Hrvatskoj. Najvažnija vijest: hrvatska premijera filma 'Pomrčina' očekuje se 01.07., pa očekujemo da fanovi 'Sumraka' organiziraju ljetne praznike u skladu s tim datumom.

Komentari

Nema komentara.