Abraham Lincoln - lovac na vampire! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Abraham Lincoln - lovac na vampire!

Abraham Lincoln - lovac na vampire!

Tim Burton i Timur Bekmambetov otkrit će nam da je slavni američki predsjednik imao zanimljivu strast - klanje vampira!

s.p. 03.03.2010 1 komentara

Abraham Lincoln - lovac na vampire!

Tim Burton će zajedno s Timurom Bekmambetovom ('Tražen') producirati još jedan bizaran film, vampirski film o predsjedniku Lincolnu! Riječ je o adaptaciji romana 'Abraham Lincoln: Vampire Hunter' kojeg je baš u utorak izdao Seth Grahame-Smith.

Grahame-Smith napisat će i scenarij za film, a već se dokazao kao stručnjak za neobične horore. Prethodni roman mu je bio 'Ponos i predrasude i zombiji', a i ta zombijevska adaptacija Jane Austen dobit će filmsku adaptaciju s Natalie Portman u glavnoj ulozi.


Trailer za knjigu 'Abraham Lincoln: Vampire Hunter' Setha Grahame-Smitha.

Uz Burtona i Bekmambetova treći producent je Jim Lemley, a ovaj trio je surađivao na produkciji animiranog filma '9' koji je imao premijeru 09.09.2009., ali mi ga još nismo vidjeli. Ah, da - nismo vam javili kakve veze ima Lincoln s vampirima?

E, pa prema Grahame-Smithu Lincolnu je umrla majka kada je imao 9 godina. Kada je saznao da ju je ubio vampir zbog nekog očevog duga, Lincoln se zakleo na strašnu osvetu! Cijeli svoj život posvetio je istrebljivanju vampira, a sve je bila tajna - dok Grahame-Smith nije otkrio tajni dnevnik Abrahama Lincolna. A kako je izgledala ta borba s vampirima - vidjet ćete uskoro!

Komentari
A: pluton 06.03.2010 Pogledaj profil

Očito ljudima ponestaje kvalitetnih ideja.