Abraham Lincoln - lovac na vampire! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Abraham Lincoln - lovac na vampire!

Abraham Lincoln - lovac na vampire!

Tim Burton i Timur Bekmambetov otkrit će nam da je slavni američki predsjednik imao zanimljivu strast - klanje vampira!

s.p. 03.03.2010 1 komentara

Abraham Lincoln - lovac na vampire!

Tim Burton će zajedno s Timurom Bekmambetovom ('Tražen') producirati još jedan bizaran film, vampirski film o predsjedniku Lincolnu! Riječ je o adaptaciji romana 'Abraham Lincoln: Vampire Hunter' kojeg je baš u utorak izdao Seth Grahame-Smith.

Grahame-Smith napisat će i scenarij za film, a već se dokazao kao stručnjak za neobične horore. Prethodni roman mu je bio 'Ponos i predrasude i zombiji', a i ta zombijevska adaptacija Jane Austen dobit će filmsku adaptaciju s Natalie Portman u glavnoj ulozi.


Trailer za knjigu 'Abraham Lincoln: Vampire Hunter' Setha Grahame-Smitha.

Uz Burtona i Bekmambetova treći producent je Jim Lemley, a ovaj trio je surađivao na produkciji animiranog filma '9' koji je imao premijeru 09.09.2009., ali mi ga još nismo vidjeli. Ah, da - nismo vam javili kakve veze ima Lincoln s vampirima?

E, pa prema Grahame-Smithu Lincolnu je umrla majka kada je imao 9 godina. Kada je saznao da ju je ubio vampir zbog nekog očevog duga, Lincoln se zakleo na strašnu osvetu! Cijeli svoj život posvetio je istrebljivanju vampira, a sve je bila tajna - dok Grahame-Smith nije otkrio tajni dnevnik Abrahama Lincolna. A kako je izgledala ta borba s vampirima - vidjet ćete uskoro!

Komentari
A: pluton 06.03.2010 Pogledaj profil

Očito ljudima ponestaje kvalitetnih ideja.

Linkjet

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

Kazalište Mala scena obilježava 25 godina postojanja te najavljuje svoju novu predstavu za odrasle, sa zvjezdanom glumačkom podjelom ...