Seks i grad i traileri! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Seks i grad i traileri!

Seks i grad i traileri!

Recesijski 'Seks i grad 2' pokazao svoju raskoš, 'Karate Kid' promijenio boju kože, a Mel Gibson obradio britansku seriju.

s.p. 23.12.2009 0 komentara

Seks i grad i traileri!

Wow! Mi smo prepričavali vijesti da se sprema recesijski 'Seks i grad 2', ali novi trailer pokazuje da se nije nimalo štedjelo na setu tog sigurnog hita! Carrie i prijateljice izgledaju glamuroznije nego ikada, a na odjeću i šminku troše toliko da bi mogle i spasiti posrnulu ekonomiju Dubaija. Ma nek' je kriza, bitno je da cure vide kako se lijepo može živjeti. Carrie on!


'Seks i grad 2', trailer.

A osim nastavaka, Hollywood snima i brojne obrade hitova, sada je redizajniran i tinejdžerski blockbuster iz 80-ih, 'Karate Kida'. U novoj verziji glavni junak je crni dečko Dre (sin Willa Smitha Jaden) kojeg zlostavljaju kineski mladići. Ipak, Dre ne mrzi Kineze, dapače - baca oko na malu Kineskinju. Da bi se zaštitio od zločestih momaka, Dre prihvaća pomoć kineskog učitelja koji je stručnjak za borilačke vještine, a glumi ga nitko drugi neko - Jackie Chan! Sudeći prema glazbi iz trailera, imamo hip-hop 'Karate Kida'!


'Karate Kid' (2010.), trailer.

Mel Gibson je uvijek dobro glumio izmučene junake, i to obično one u potrazi za osvetom. Izišao je trailer za 'Edge of Darkness' u kojem opet glumi ulogu osvetnika, i to policajca koji traga za ubojicom svoje kćeri. Prvo vjeruje da je ubojica ciljao njega, a kasnije otkriva da je meta bila njegova kći aktivistica, a da je za ubojstvo odgovorna zavjera vlasti i korporacija. Kao i obično, riječ je o obradi odličnog originala, istoimene britanske serije iz 1985., rađene u doba mračnog tačerizma i stalnih kampanji IRA-e. Film je režirao Martin Campbell, osim Mela Gibsona u filmu glume još i Danny Huston i Ray Winstone, a ubijenu kćer tumači glumica srpskog porijekla Bojana Novaković.


'Edge of Darkness', trailer.

Komentari

Nema komentara.