Hobit kasni - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Hobit kasni

Hobit kasni

Snimanje ovog velikog projekta stalno se odgađa, ali Peter Jackson završava scenarij i planira početak snimanja za iduće ljeto.

s.p. 01.12.2009 0 komentara

Hobit kasni

Snimanje epskog 'Hobita' počet će kasnije od očekivanog roka - tek sredinom sljedećeg ljeta. Peter Jackson je izjavio da se nada da će scenarij biti dovršen do početka sljedeće godine, a ovisno o scenariju odredit će se proračun filma, nakon čega će trebati i podijeliti uloge. Priča se da bi svoje uloge iz 'Prstenova' trebali ponoviti Ian McKellen, Hugo Weaving i Andy Serkiss, a navodno će i Jackson sebi dodijeliti sporednu ulogu čudovišta koje umire brzo nakon pojavljivanja.

Još nije poznato da li još uvijek vrijede datumi premijera koji su prije najavljivani: prosinac 2011. za 1. dio i prosinac 2012. za drugi dio 'Hobita'. Studiji se očito nadaju da će uvodna priča 'Gospodara prstenova' biti jednako uspješna kao i slavna Tolkienova trilogija, pa je vrlo vjerojatno da će glavešine odobriti novac filmašima, osobito zato jer opet Jackson stoji iza svega.

Jackson inače ne režira ovaj projekt, već zajedno sa ženom Fran Walsh koproducira filmove i piše scenarij, a Guillermo Del Toro će se prihvatiti režije i pomoći Jacksonu u pisanju adaptacije.

Komentari

Nema komentara.