Film koji rastura - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Film koji rastura

Film koji rastura

Ako želite postati superheroj, ne trebate imati natprirodne moći. Dovoljno je malo dobre volje i Kick-Ass ime!

s.p. 12.11.2009 0 komentara

Film koji rastura

Izišao je teaser za film 'Kick-Ass' koji bi lako mogao rasturiti kino-blagajne. Duhoviti film o superherojima s klincima u glavnoj ulozi - to zaista zvuči ultrakomercijalno! Glavni junak je Dave Lizewski, prosječni gimnazijalac i ljubitelj stripova koji ima par prijatelja i i živi s ocem. Jednog dana odluči postati superheroj, iako nema nikakve moći, nikakvu obuku, a ni nikakav pametan razlog da to uradi.


'Kick-Ass', trailer.

Za početak navlači kostim i masku, te bira kul ime: Kick-Ass! Kreće u borbu za pravdu, sukobljava se s neugodnim tipovima, a inspirira i razne imitatore koji ga žele naslijediti. Uskoro sreće i kolege, 11-godišnju Hit Girl i njezinog oca, Big Daddyja (Nicolas Cage!), a pojavljuje se i junak zvan Red Mist.

'Kick-Ass' je rađen u nezavisnoj produkciji i režirao ga je Matthew Vaughn prema istoimenom stripu Marka Millara. Trailer je svoju premijeru imao na najlogičnijoj lokaciji - strip-konvenciji punoj ljubitelja stripova i filmova o superherojima. Američka premijera se najavljuje za travanj 2010., a vi držite fige da film dođe i u naša kina.

Komentari

Nema komentara.