Seksi dečki koji traju - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Seksi dečki koji traju

Seksi dečki koji traju

Ovi mladići postali su instant seks-simboli nakon uloga koje su ih proslavile i obilježile njihovu karijeru.

s.p. 30.09.2009 0 komentara

Seksi dečki koji traju

Robert Pattinson ne nadahnjuje samo djevojčice, nego i novinare koji istražuju povijest seks-simbola. I prije Pattinsona postojali su neodoljivi muškarci koji su preko noći postajali zvijezde, a njih 7 najuspješnijih izdvojeno je u tekstu MTV.coma:

James Dean
Možda i najveća muška ikona, snimio je prijelomnog 'Buntovnika bez razloga' 1955., kada tinejdžeri još nisu bili glavni junaci Hollywooda. Poslije tog filma postao je prava senzacija, a nagla smrt uvela ga je u legendu jer je doslovce živio po načelu 'živi brzo, umri mlad'.

Brad Pitt
Prvo je snimao reklame i loše filmiće, no onda se skinuo u 'Thelmi i Louise' i postao zvijezda. Kasnije je počeo birati otkačene uloge ('12 majmuna', 'Klub boraca') i svidio se i filmofilmskoj publici, a i jednoj kolegici glumici. Ako ga obožava Angelina Jolie, kako ne bi i ostale žene!

Daniel Craig
Ovom glumcu je ispočetka smetala njegova ljepota! Kada je odabran za novog Bonda, glavne zamjerke su išle na račun njegovog izgleda, tj. plave kose. Ipak, brzo se dokazao kao vrlo uspješan i muževan Bond, iako mu uloge izvan te franšize nisu baš uspješne.

Brad Pitt i Robert Redford - svaka sličnost je slučajna?!

Robert Redford
Klasični primjer 'seks-simbola s mozgom'. Već na početku karijere Redford je odlučio da ne želi biti samo još jedno lijepo lice, pa je počeo birati razne angažirane uloge, a projekt Sundance filmskog festivala zapečatio je njegov imidž ozbiljnog filmaša dječačkog izgleda.

Matthew McConaughey
Kada je dobio glavnu ulogu u ekranizaciji bestselera Johna Grishama 'Vrijeme ubijanja', mnogi su se čudili kako tako zahtjevan projekt ima tako novo lice. Pokazalo se da je ovaj casting bio odličan, svjež nastup osvojio je mnoge, a incidenti poput onog u kojem je gol svirao bubnjeve - samo povećavaju njegov šarm!

Leonardo DiCaprio
Nastup u 'Titanicu' osvojio je srca mnogih djevojčica, no mnogi su predviđali da popularnost ovog vječnog dječaka neće potrajati kada odrastu i on i njegove mlade obožavateljice. Gadno su se prevarili - Leonardo je birao rad s velikim redateljima, pa je kao 'kućni glumac' Martina Scorsesea pokazao da njegov šarm i glumačko umijeće ostavljaju dojam i na zrelu publiku.

Taye Diggs
Ovaj Afroamerikanac nema baš uspjeha u filmovima, ali postao je prava zvijezda TV serija! Glumio je u 'Zapadnom krilu' i 'Kevinu Hillu', a nakon njegovog nastupa u 'Uvodu u anatomiju' i 'Privatnoj praksi' mnogim ženama trebao je doktor - zbog slomljenog srca!

Komentari

Nema komentara.