Brad Pitt ili Jesus 2 - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Brad Pitt ili Jesus 2

Brad Pitt ili Jesus 2

Koga biste radije gledali: zločestog Brada Pitta u 'Sherlocku Holmesu 2' ili ljigavog Jesusa iz 'Velikog Lebowskog'?

s.p. 22.09.2009 0 komentara

Brad Pitt ili Jesus 2

Prvo se proširila vijest da bi Brada Pitta mogli vidjeti kao zlog profesora Moriartyja u predstojećem 'Sherlocku Holmesu', novoj akcijskoj komediji Guya Ritchieja. Pitt je prema tom traču trebao nasnivati nove scene za film čije premijera se očekuje vrlo skoro, oko Božića, a kod nas će se prikazivati i u sklopu Filmski.net Bruncha.

Ipak, Warner Bros. je odmah demantirao tu vijest. No, sada Hollywood Reporter javlja da se s Pittom pregovara oko nastupa u 'Holmesu', samo što bi se trebao pojaviti tek u nastavku tog filma. Studio je očito siguran da će prvi film doživjeti uspjeh, pa očekuje od Roberta Downeya i Judea Lawa da repriziraju svoje uloge. Spominje se da i bi se Moriarty mogao pojaviti i u prvom 'Holmesu', samo što bi navodno taj lik imao neprepoznatljivo lice koje bi se samo naziralo iz sjene...


Jesus Quintana - legenda iz 'Velikog Lebowskog'!

A lice koje svi filmofili pamte je sigurno ono Jesusa Quintane, kuglača-pedofila koji se proslavio u kultnom 'Velikom Lebowskom' braće Coen. Pamti se 'Nobody fucks with the Jesus' rečenica i John Turturro u ulozi života, a brojni fanovi proširili su glasine da bi se mogao snimiti spin-off film s Jesusom kao glavnim junakom. 

John Turturro je potvrdio da bi vrlo rado opet uskočio u Jesusovo ljubičasto odijelo, ali prebacuje lopticu braći Coen koji bi prvo trebali napisati scenarij. Na žalost, Coeni zasad nisu zainteresirani pa ne očekujte ništa u skoroj budućnosti - Nobody fucks with the movie about Jesus!

Komentari

Nema komentara.