Filmski.net Brunch u Movieplexu - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Filmski.net Brunch u Movieplexu

Filmski.net Brunch u Movieplexu

U nedjeljno prijepodne gricnite najsvježije filmske naslove koje će vam uz kavu i kolače servirati Filmski.net i Movieplex. 

filmski.net 15.09.2009 2 komentara

Filmski.net Brunch u Movieplexu

Filmski.net poziva vas da svoja nedjeljna prijepodneva provedete u Movieplexu Zagreb, na posebnom druženju uz brunch! Ako slučajno niste znali, brunch je obrok između doručka i ručka, savršeno vrijeme za kavu, sitan zalogaj i pretresanje aktualnosti u ugodnom društvu. Upravo vas to i očekuje u Movieplexu!

Na jelovniku Filmskog Bruncha nedjeljom u 11 sati biti će posve svježi film (pretpremijere i premijere), kava ili piće po izboru te lagani obrok, a sve to uz prigodnu diskusiju ili izlaganje vezano za temu filma. Ovo događanje posvetili smo pravim filmofilima, ali i svim onima koji od odlaska u kino očekuju nešto više od projekcije filma.

Već u ovu nedjelju, 20. rujna u 11 sati očekuje vas premijera filma 'Distrikt 9', priče o izvanzemaljcima koji žive u getu u Južnoj Africi. Film na neuobičajen način prikazuje probleme sukoba civilizacija, a uz projekciju će se vezati rasprava na temu različitosti i ljudskih prava. Cijena ulaznice je 35 kuna, a po dolasku vas očekuju gratis kava, sokovi i catering.


'Distrikt 9', trailer

Više o Filmski.net Brunchu i informacije o budućim događanjima moći ćete pronaći ovdje.

Ne propustite provesti svoja nedjeljna prijepodneva u Movieplexu zajedno s Filmski.net-om - jer mi znamo sve o filmu!

Komentari
A: uredništvo 16.09.2009 Pogledaj profil

...ima planiranu premijeru 22.10. ali nažalost, nije nam u planu za Brunch. No svakako imamo u planu i malo "ženskastije" naslove, bez brige ;)

A: matea 15.09.2009 Pogledaj profil

jedva čekam!
jullie & julia je kad? :D