Uči, odgajaj i rolaj! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Uči, odgajaj i rolaj!

Uči, odgajaj i rolaj!

Nick Hornby uči nas o edukaciji, Robin Williams pokušava odgajati sina kao 'najbolji tata na svijetu', a Ellen Page ima sportsko rješenje za sve - rolanje!

s.p. 16.07.2009 0 komentara

Uči, odgajaj i rolaj!

Što je bitnije za odrastanje: dobra škola ili zanimljivi ljudi? Time se bavi film 'An Education' Lonea Scherfiga, nastao prema scenariju kojeg je napisao veliki Nick Hornby. Pametnoj gimnazijalki pruža se šansa da pohađa Oxford, no poznanstvo sa starijim i karizmatičnim tipom otvara joj nove vidike...Radnja filma odvija se poslije Drugog svjetskog rata, a prije Beatleasa, pa je ova drama ujedno i dobra studija ondašnje Britanije. U glavnim ulogama su Peter Sarsgaard, Carey Mulligan, Alfred Molina, Dominic Cooper, Rosamund Pike i Emma Thompson.


Trailer za 'An Education'.

Kada 'najboljeg tatu na svijetu' igra Robin Williams, onda znate da je riječ o komediji. 'World's Greatest Dad' je crnohumorna priča o jadnom Lanceu (Robin Williams) koji radi kao učitelj poezije u srednjoj školi, a sanja da postane uspješan pisac. Izlazi s učiteljicom Claire, no smeta mu njegov sin koji ga stalno gnjavi. Odjednom, Lanceu se dogodi velika tragedija, ali ujedno dobiva priliku steći slavu i bogatstvo. 


Trailer za 'World's Greatest Dad'.

Izišao je trailer i za redateljski debi Drew Barrymore, 'Whip It!' /naslovna/ u kojem naslovnu ulogu ima Ellen Page ('Juno'). Ellen glumi Bliss Cavender, curu kojoj se od izbora za miss više sviđa žestoko natjecanje rolerica. Zato se uključuje u ekipu u kojoj su još i Drew Barrymore i Juliette Lewis, ispočetka nije dobra u igri, no s vremenom... Znate već kako je u tim sportskim filmovima, junakinja uvijek postane najbolja na kraju, a pošto je ovo i tinejdžerski film, bit će i nešto romanse.


Trailer za 'Whip It!'.

Komentari

Nema komentara.