Superiška traileri - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Superiška traileri

Superiška traileri

Super-roboti, super-vojnici, super-znanstvena fantastika, super-drama: sve je super u novoj porciji holivudskih trailera!

s.p. 05.05.2009 0 komentara

Superiška traileri

Evo još jednog eksplozivnog trailera za 'Transformere 2'. Za ovaj film očekuje se da postane najveći hit ljeta jer nudi još spektakularnu akciju nego prije, a ima i humornih elemenata za što su zaduženi Kevin Dunn i John Turturro. U traileru će vjerojatno najzapaženija biti Megan Fox u vrućim hlačicama - to je ono što će privući male i velike dječake!


Trailer za 'Transformere 2: Osvetu poraženih'.

Stiže još jedan akcijski spektakl koji će privući klince u kina, a odrasle bi mogao privući casting. U filmu 'G.I. Joe' glume Dennis Quaid, Sienna Miller, Christopher Eccleston, Marlon Wayans i Jonathan Pryce. Priča se bavi superjunacima koji se bore protiv zločeste organizacije Cobra koja radi razne gadne stvari, npr. uništava Pariz. A znamo da Ameri vole spašavati Francuze...


Trailer za 'G.I. Joe: The Rise of Cobra'.

Ako volite intrigantne filmove, mogao bi vam se svidjeti 'District 9'. Redatelj ovog SF-a je Neill Blomkamp, film se temelji na priči jednog kratkog filma, a iza produkcije stoji veliki Peter Jackson. Kao i dosta ostalih SF-ova, i ovaj se reklamira preko viralnog marketinga a radnja se bavi vanzemaljcima koji slete u Afriku i tamo postaju predmet iskorištavanja te su prisiljeni živjeti u getu.


Trailer za 'District 9'.

F. F. Coppolu smo spominjali u vezi kontroverzi na Cannesu - njegov novi film 'Tetro' nije uvršten u konkurenciju pa uopće nije ni trebao biti prikazan na festivalu, no naknadno je ipak uvršten u posebni program. Zanimljivo je da je nakon dugo vremena Coppola snimio film prema vlastitom scenariju i odlučio se dokazati kao kompletni autor. Sudeći prema traileru, riječ je o crno-bijelom i niskobudžetnom filmu u kojem se stari redatelj odlučio za malo eksperimentiranja, pa ga pravi filmofili ne bi smjeli propustiti.


Trailer za 'Tetro'.
Komentari

Nema komentara.