Najave s puno stila - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Najave s puno stila

Najave s puno stila

Što je zajedničko Coco Chanel, Samu Raimiju, Alisi u zemlji čudesa i apsolutno fantastičnim djevojkama? Svi su vrlo, vrlo šik!

s.p. 14.03.2009 0 komentara

Najave s puno stila

Već sigurno znate što Francuzi nude svijetu: art filmove, modu i lijepe žene. 'Coco Avant Chanel' ('Coco prije Chanel') je film koji s puno stila spaja razne lijepe stvari - uz lijepu odjeću tu je i lijepa slatkica Audrey Tautou u ulozi poznate modne ikone Coco Chanel. Biografsku knjigu su za ovaj film adaptirali redateljica Anne Fontaine i scenarist 'Opasnih veza' Christopher Hampton, a u jednoj od uloga je i Amerikanac Alessandro Nivola koji je za film naučio francuski. A ako vi ne znate francuski već razumijete samo engleski, na ovom linku možete pronaći engleski prijevod francuskog trailera za film, no i bez toga bi slike iz trailera trebale govoriti više od tisuću riječi.


'Coco Avant Chanel', francuski trailer, r: Anne Fontaine.

Nakon raznih 'Spidermana', Sam Raimi se opet vratio hororima. Poput njegove poznate 'Evil Dead' trilogije, i u filmu 'Drag Me To Hell' Raimi miješa humor i stravu. Priča se bavi bankovnom službenicom (Alison Lohman) koja zaduženu bakicu mora izbaciti iz kuće, pa ova baca prokletstvo na nju. Dok zle sile napadaju jadnu bankarku, ona se bori spasiti svoju dušu.


Trailer za 'Drag Me To Hell', r: Sam Raimi.

Imamo i par vijesti sa snimanja. Na linku ovdje imate fotografije sa seta 'Mladog mjeseca' ('New Moona'), a izišle su prve slike iz Burtonove 'Alise u zemlji čudesa'. Alisu glumi mlada Mia Wasikowska, a Ludog Klobučara Johnny Depp. Kako izgleda Klobučareva čajanka, možete pogledati na slici, a da bi vidjeli film morat ćete se načekati - premijera je tek 5. ožujka 2010.

Skenirana slika lude čajanke Ludog Klobučara u Burtonovom filmu.

Prije tog datuma će se na malim ekranima pojaviti pilot epizoda američke verzije kultnog 'Apsolutno fantastično'. Prve reakcije kažu da je snimljeno nešto 'apsolutno drugačije', još uvijek ostaje otvoreno pitanje koliko Amerikanci uopće mogu shvatiti britanski humor. Ključna promjena su glumice, glavni par sada tumače Kathryn Hahn ('Put oslobođenja') i Kristen Johnston ('Glazba i stihovi'), a radnja je premještena u Los Angeles. Glumice se zaklinju da je i amerikanizirani scenarij urnebesno smiješan, pa čekamo da vidimo i to iznenađenje...

Britanski i američki glumački par - apsolutno slični ili apsolutno različiti?

Komentari

Nema komentara.