Erotika u 3 dimenzije! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Erotika u 3 dimenzije!

Erotika u 3 dimenzije!

'Seks i zen' je odlična kombinacija, osobito kada većina filma otpada na seks u krupnom planu, a radnja se odvija ravno ispred vašeg nosa!

s.p. 26.01.2009 0 komentara

Erotika u 3 dimenzije!

U travnju počinje snimanje filma najavljenog kao 'prvi erotski film u 3 dimenzije'. Iako je već i osamdesetih bilo pornića koji su se na VHS-u mogli posuditi uz stereoskopske (3D) naočale, producent Stephen Shiu Jr. započeo je projekt pravog kino filma, s budžetom od 4 milijuna dolara i glumicama iz Japana i Tajvana. Producent Shiu s razlogom očekuje da film postane veliki hit u Aziji, jer je riječ o nastavku popularne erotske komedije 'Sex and Zen', koju je 1991. producirao njegov otac, Stephen Siu Yeuk-yen. 

'Sex and Zen' imao je pravu bizarnu priču o tipu opsjednutom seksom koji si natakne veliki penis i kreće u seksualne pustolovine gdje ga vrebaju nevjerne žene i ljubomorni muževi. Iako zvuči kao neke vulgarna tinejdžerska komedija, priča je dijelom temeljena na jednom japanskom književnom klasiku, a kritike su film proglasile 'inteligentnim i duhovitim', čak i 'moralističkim'. Na Zapadu je stekao kultni status, čemu se sigurno pripomogle i brojne erotske scene s lijepim ženama. Izašlo je par nastavaka filma s posve drugom ekipom, no nisu ponovili kreativni uspjeh prvog filma. 


'Sex And Zen', trailer za originalni, 2-D film.

Shiu Jr. smatra da će s ovim nastavkomm uspjeti pobijediti pirate i vratiti ljude u kina, a ima i dobre argumente za to. Najavio je da će u njegovom filmu 35 do 40 % scena otpadati na seks koji će uz pomoć specijalnih efekata biti prikazan vrlo realistično, što uključuje i puno krupnih planova. Sretnici koji će moći pogledati film uz 3D doživljaj moći će vidjeti glumice udaljene samo nekoliko centimetara dalje od njihovih sjedala, a na specijalnim efektima radit će stručnjaci koji su radili i dječju 'Predbožićnu noćnu moru'.

Lako je za tehniku, ali problemi nastaju - s glumcima. Kao i obično, filmašima je lakše naći sexy glumice nego muške glumce koji su spremni skidati pred kamerama, ali nadamo se da u Hong Kongu pronaći hrabre izvođače. Premijera filma inače se najavljuje za posve 'prikladan' termin - Božić. Onima koji se ne mogu strpiti i žele prije toga vidjeti seks u tri dimenzije - preporučujemo kontakt s pravim ljudima! 

Komentari

Nema komentara.