Diablo prebukirana - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Diablo prebukirana

Diablo prebukirana

Bila je striptizeta, sad je scenaristica, a postat će glumica. Njena biografija je toliko zanimljiva da će glumiti samu sebe i to u 'Beverly Hillsu'.

s.p. 15.01.2009 0 komentara

Diablo prebukirana

Diablo Cody nije više samo scenaristica - najavila je da se vraća pred publiku! Ne, ne vraća se na striperski ples oko šipke, već joj slijedi gostovanje u seriji koja nastavlja priču o junacima teen sapunice 'Beverly Hills'('90210'). Cody je izjavila da je jako uzbuđena jer je saznala da će glumiti zajedno s Tori Spelling, i to u epizodi koju će režirati Jason Priestley. Glumit će samu sebe, što joj ne bi trebao biti težak zadatak - ipak je ona navikla na javne nastupe pred zahtjevnom publikom. I dok se Cody uzbuđuje zbog nastupa pred idolima iz svoje mladosti, uskoro joj slijedi još jedno iskušenje.


'The United States of Tara', trailer

18. siječnja je premijera TV serije 'The United States of Tara' za koju je scenarij pisala baš Cody. Zanimljivo je da je seriju kreirao 'majstor obiteljskih filmova' Steven Spielberg, a zatim je prepustio Diablo da dalje razvija scenarij te crne komedije. Glavna junakinja je Tara koju tumači Toni Collette, supruga, majka i kućanica koja pati od velikog problema - u njoj se sukobljavaju četiri ličnosti koje preuzimaju kontrolu nad njom. Pomoć joj pruža njezin vjerni suprug kojeg tumači John Corbett, Chris iz 'Života na sjeveru. Predviđeno je 13 epizoda te serije, a nakon rada na televiziji Diablo će morati raditi i na promociji kino filma 'Jennifer's Body' za kojeg je također napisala scenarij. Ukratko - nakon Oscara nema odmora za Diablo!

Pročitajte i ...
Komentari

Nema komentara.