Neizvjesni traileri - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Neizvjesni traileri

Neizvjesni traileri

Hoće li Christian Bale spasiti čovječanstvo, vlasnik Dragonballa zavladati svijetom, Watchmen pobijediti, a Jessica Biel pokazati sisu?

s.p. 12.12.2008 0 komentara

Neizvjesni traileri

'Powder Blue' ima zaista uzbudljivu priču: Jessicu Biel kao striptizetu. Iako su mediji već razgrabili ideju o goloj Jessici, ta glumica u svom ugovoru obično ima sitnim slovima napisano 'nema golotinje', pa ćemo vidjeti je li sva strka bila opravdana. Sudeći prema traileru, film izgleda kao ozbiljna drama, a zanimljivu priču nosi poznati glumački ansambl. Patrick Swayze je vlasnik kluba u kojem Jessica Biel pleše na štangi, a u tu zgodnu striptizetu se zaljubljuje jedan pogrebnik. Kris Kristofferson je mafijaški šef koji uvjerava Raya Liottu da se ne osvećuje svojim bivšim suradnicima, a Forest Whitaker je bivši svećenik sa samoubilačkim tendencijama. Tih nekoliko priča će se kasnije međusobno povezati, pa film već uspoređuju s 'Fatalnom nesrećom'.


'Powder Blue', r: Timothy Linh Bui, trailer.

Fanovi 'Terminatora' se još svađaju oko toga hoće li redatelj McG upropastiti ovaj serijal ili će ga Christian Bale spasiti i trijumfalno oživjeti, kao što je to učinio sa serijalom o Batmanu. Radnja 'Terminatora: Salvation' događa se u 2018., John Connor vodi ljudski pokret otpora protiv korporacije Skynet i njegove vojske Terminatora. Susreče zagonetnog Marcusa Wrighta, stranca za kojeg Connor tek treba utvrditi je li spašen iz prošlosti ili poslan iz budućnosti. Dok Skynet priprema završni obračun, Connor i Marcus odlaze otkriti strašnu tajnu mogućeg uništenja ljudskog roda. Ova apokaliptična priča bavi se borbom jakih muškaraca, no zanimljivo je da u filmu imamo i par blijedoputih glumica koje baš i ne viđamo u akcijskim ulogama - Helenu Bonham Carter i Dallas Bryce Howard.

 
'Terminator Salvation', r: McG, trailer.

Ljubitelji dobre akcije mogu početi odbrojavati dane do premijere novog potencijalnog hita, 'Dragonball Evolution'. Ova adaptacija popularne anime/mange treba izaći u travnju 2009., a već se pojavio trailer i promotivni posteri. Priča se bavi mladim ratnikom Gokuom, koji obećaje svom djedi Gohanu na samrtnom postelji da će pronaći majstora Roshija i skupiti 7 magičnih kugli zvanih Dragonballs. No, mora se gadno požuriti jer za kuglama traga i zli Lord Piccolo koji planira osvojiti svijet...


'Dragonball Evolution', r: James Wong, trailer.

Ovaj vikend je u Francuskoj debitirao novi međunarodni trailer za 'Watchmena'. Kao i ostali foršpani za 'Watchmena', i ovaj trailer sadrži efektne isječke i nabrijanu glazbu Smashing Pumpkinsa koje neće biti u filmu. Za one koji ne znaju, 'Watchmen' je adaptacija stripa Alana Moorea koju je režirao Zack Snyder, poznatiji kao autor hita '300'. Ova priča o superherojima događa se u alternativnoj prošlosti 1985., pa uza svu akciju očekujte i zaista zanimljivu scenografiju i efektan dizajn.


'Watchmen', r: Zack Snyder, međunarodni trailer.

Komentari

Nema komentara.