Akcija u svim kombinacijama - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Akcija u svim kombinacijama

Akcija u svim kombinacijama

9-godišnjak zna sve o ljubavi, a Uwe Boll o kraju svijeta. Keanu će učiti o samurajuma, a vampire će zaboraviti redateljica 'Sumraka'.

s.p. 09.12.2008 0 komentara

Akcija u svim kombinacijama

Redateljica 'Sumraka' Catherine Hardwicke neće režirati nastavak, adaptaciju knjige  'Mladi mjesec'. Priča se da je suradnju raskinuo studio, nezadovoljon zbog prekoračivanja rokova i budžeta, zbog čega su film dovršavali snimatelji i montažeri. Dobre vijesti za fanove su da pripreme za snimanje nastavka idu po planu, a uloge će reprizirati Robert Pattison i Kristen Stewart.

Već smo javili da je u planu i četvrti film o Bourneu, mada ne po originalnoj knjizi Roberta Ludluma. Ipak, producent Frank Marshall opet je odabrao ekranizirati jednu njegovu knjigu - 'Parsifalov mozaik' u kojem glavni junak nije Bourne. Radnja se bavi agentom koji se zaljubi u drugu agenticu i misli da je mrtva, ali kasnije otkriva da to nije istina. Scenarij se još priprema, a kad bude dovršen, ponudit će ga Mattu Damonu da pozlati i ovaj projekt.

Studio Fox uzima ideje od sve mlađih i mlađih pisaca - sada je prisvojio filmska prava za knjigu 9-godišnjeg Aleca Grevena. Mali Alec bavi se velikim temama, izdao je priručnik 'Kako razgovarati s curama' i prodavao ga u školi za 3 dolara, a sada se knjiga prodaje na Amazonu za 10 dolara, i to u veeeelikoj nakladi. 'Iskusni' Alec ima savjete koje vrijede za sve generacije i nadamo se da će film biti čim prije snimljen, hitno trebamo takve gurue!


9-godišnji Alec Greven pojašnjava kako pristupiti curama i razgovarati s njima - pomozi nam, majstore!

Pravi akcijski junak je Keanu Reeves, koji će biti jedan od samuraja bez gospodara u filmu '47 ronina'. Film se temelji na istinitoj priči o ratnicima koji su u 18-stoljetnom Japanu odlučili osvetiti smrt svog gospodara, a scenarijem se bavi Chris Morgan koji je zaslužan i za 'Tražen'. Još se ne zna redatelj, a najavljuje se stilizirani film s puno krvave akcije. Jedino nas zanima - hoće li u filmu biti i azijskih glumaca?

Kada smo kod akcije, čak se i Jennifer Aniston bacila u te vode. Glumit će u komediji Andyja Tennanta u kojoj lovac na ucjene Gerard Butler traži bjegunku koja je igrom slučaja i njegova bivša žena. Hm, ne podsjeća li i vas ova akcijsko-romantična komedija na film koji Jennifer nije ostao u lijepom sjećanju'Gospodina i gospođu Smith'?

Ben Affleck ide u 'Arizonu', ali kao redatelj, a ne kao glumac. Film se temelji na istinitoj priči o Donu Bollesu, istraživačkom novinaru koji je otkrio veze mafije i državnih vlasti Arizone, pa je ubijen prilikom detonacije auto-bombe. Zvuči vrlo aktualno, a Affleck će i producirati snimanje filma koje još nije počelo.

Kada Uwe Boll snima, onda svijet zaista nije siguran. Za svoj sljedeći film, 'Storm', pripremio je priču o smaku svijeta, a kao i uvijek, opet je angažirao slavne glumce. Lauren Holly ('Glup i gluplji') pokušava spriječiti predstojeću katastrofu, a odgovor na njezina pitanja ima zagonetni Silas, kojeg glumi Luke Perry iz serije 'Beverly Hills'. Nadamo se samo da ovaj film neće biti i konačna katastrofa za ionako ne-tako-blistave njihove karijere.

Komentari

Nema komentara.