Traileri za ljubav - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Traileri za ljubav

Traileri za ljubav

Julia Roberts i Clive Owen kao zaljubljeni pljačkaši, ljubavni mozaik u stilu 'Seksa i grada', romansa u Australiji i Brad Pitt koji se pomlađuje.

s.p. 27.11.2008 0 komentara

Traileri za ljubav

Nakon 'Bliskih odnosa', opet su bliski - Clive Owen i Julia Roberts. U filmu 'Duplicity' Tonyja Gilroya oni tumače dvoje ljudi koji ulaze u strastvenu vezu, a pošto rade kao korporativni špijuni, odluče opljačkati svoje poslodavce. Njihove šefove iz konkurentskih farmaceutskih kompanija glume Paul Giamatti i Tom Wilkinson koji je nastupao u debitantskom Gilroyevom filmu, 'Michaelu Claytonu' s Georgeom Clooneyem. Valjda je Clooney i inspirirao redatelja, jer svi kažu da film nalikuje 'Oceanovim 11' koji je jedan od najuspješnijih filmova o pljački, a svoj uspjeh vjerojatno duguje i tome da je imao šarmantne glumce u ljubavnom podzapletu. Julia+Clive - to također zvuči kao dobitna formula...


'Duplicity', r: Tony Gilroy, trailer

U romantičnim filmovima je bitan dobar casting, a film 'He's Just Not That Into You' /naslovna/ to sigurno ima: Jennifer Connelly, Drew Barrymore, Scarlett Johansson, Justin Long, Ben Affleck i Jennifer Aniston. Film se bavi modernim vezama u kojima i muškarci i žene obično krivo tumače suprotni spol, a rađen je prema istoimenoj knjizi Grega Behrendta i Liz Tuccillo koja je radila i kao scenaristica serije 'Seks i grad'. Ah, kada imamo ljubavne priče s puno likova koji isprobavaju 'seks u gradu' - očito je što je uzor. Filmaši ostaje nada da će barem dijelom ponoviti komercijalni uspjeh 'Seksa i grada'.


'He's Just Not That Into You', r: Ken Kwapis, trailer

Za romatičnu priču obično treba i malo egzotike, a i jedan svjetski rat dobro dođe da unese razdor među ljubavnike. 'Australia' Baza Luhrmanna je smještena u sjevernu Australiju pred Drugi svjetski rat, a glavna junakinja je engleska plemkinja (Nicole Kidman) koja naslijeđuje veliki ranč. Kada joj konkurenti krenu oteti zemlju, plemkinja se udružuje s mjesnim goničem (Hugh Jackman) i kreću na daleki put sa stokom. U međuvremenu Japanci napadaju Australiju, pa naši junaci prolaze kroz nove poteškoće. Ova epska ljubavna priča dobila je par kritika zbog neoriginalnih ratnih prizora, no sočne slike Nicole i 'najsexy muškarca' Hugha već su obišle svijet, pa će ova romansa imati svoju publiku u ovo praznično vrijeme.


'Australia', r: Baz Luhrmann, trailer

Što žene mogu voljeti više od Brada Pitta? Pa, možda - Brada Pitta u mlađem izdanju.'The Curious Case of Benjamin Button' je film Davida Finchera pa ne očekujte ništa sladunjavo, ali on sigurno može zanimljivu priču učiniti još zanimljivijom. Adaptacija priče F. Scott Fitzgeralda bavi se čovjekom koji je rođen kao osamdesetgodišnjak i stari unazad, tj. pomlađuje se. Priča počinje 1918. u New Orleansu i prolazi kroz dvadeseto stoljeće, a društvo 'mladom starcu' prave Cate Blanchett, Tilda Swinton i Julia Ormond, pa očekujemo da Brad Pitt provede ovaj film kao u stvarnom životu - uz ljubav lijepih glumica.


'The Curious Case of Benjamin Button', r: David Fincher, trailer
Komentari

Nema komentara.