Spletkaroški traileri - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Spletkaroški traileri

Spletkaroški traileri

Tom Cruise kuje zavjeru protiv Hitlera, Tom Hanks sprečava bombašku urotu protiv Vatikana, a jedan dečko mulja da bi osvojio milijun.

s.p. 31.10.2008 1 komentara

Spletkaroški traileri

'Valkyrie' nije imala sreće pri snimanju, ali je bar uspješno dobila trailer. Ovu ratnu dramu Bryana Singera zadesile su brojne nesreće kod snimanja, umalo im je bilo zabranjeno snimati na izvornim lokacijama, a i Tom Cruise /naslovna/ se činio kao loš izbor za zvijezdu. Ipak, film dobiva sve bolje i bolje recenzije, te mu se u Americi sprema premijera za Božić. Glavni junak filma rađenog prema istinitim događajima je pukovnik von Stauffenberg, njemački časnik koji shvaća da Njemačka gubi rat i da je jedina šansa za njegovu domovinu uklanjanje Hitlera. Priključuje se Pokretu otpora, i sprema bombu za Hitlera koju će osobno odnijeti...Da li će uspjeti u planu ili ne - sigurno već znate, no svejedno se iz trailera čini da film izgleda kao uzbudljivi povijesni triler.


'Valkyrie', r: Bryan Singer, trailer

Ima još zavjeri na repertoaru, i to jedna s puno jačom bombom - superbombom. Nakon 'Da Vincijevog koda', Ron Howard opet ekranizira bestseler Dana Browna, i to 'Anđele i demone'. Onima koji nisu čitali tu knjigu, nećemo odati o kakvoj je bombi je riječ, samo ćemo vas upozoriti da je u opasnosti Vatikan, a u bombašku spletku su uključeni profesionalni zavjernici iz tajnog društva Iluminata. Njima se opet suprotstavlja simbolog sa Harvarda Robert Langdon, kojeg ponovno tumači 'dobrica' Tom Hanks. Kao i u slučaju knjiga Dana Browna i filmske ekranizacije 'Da Vincijevog koda', možemo očekivati negativne reakcije kritičara, ali i dobar odaziv publike. 'Da Vinci' je zaradio preko 750 milijuna dolara, a svoj pohod po svjetskim kinima 'Anđeli' počinju 15. svibnja 2009.


'Angels and Demons', r: Ron Howard, trailer

A u kina odlazi i jedan film koji nema eksplozivnu temu, ali je zato zaradio odličnu reakciju filmske javnosti. 'Slumdog Millionaire' Dannyja Boylea osvojio je nagradu publike na prošlom festivalu u Torontu, a i ugledni kritičari, među kojima i slavni Roger Ebert, natječu se u pohvalama filmu. Priča je to o siromašnom dječaku iz indijskog geta koji želi osvojiti djevojku koja je njegova životna ljubav, pa se prijavljuje na kviz 'Tko želi biti milijunaš'. Iako sinopsis zvuči melodramatično, oni koji su ga gledali oduševljeno tvrde da je ovo jedno od najboljih ostvarenja ove godine, film 'nakon kojeg ćete napustiti kino s osmijehom na licu i suzom u oku'. Jedva čekamo - no film se najavljuje tek za sljedeću godinu...


'Slumdog Millionaire', r: Danny Boyle, trailer

Komentari
A: Christiana 13.11.2008 Pogledaj profil

Trailer izgleda suviše američki. Možda je ipak ovaj film trebalo prepustiti Nijemcima u ruke, a glavnu ulogu dati nekome tko nije iritantni američki superstar. Jedino što ovdje daje nadu je ime Bryana Singera, stoga živi bili pa vidjeli što je taj talentirani gospodin iskemijao.