Transformeri se transformiraju - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Transformeri se transformiraju

Transformeri se transformiraju

...u zabavni park pod vodstvom Stevena Spielberga, a ako ste dovoljno kreativni - i vi možete stvoriti jednog vlastitog.

s.p. 22.10.2008 0 komentara

Transformeri se transformiraju

Transformeri su tako popularni likovi da nakon igračke, crtića i igranog filma, dobivaju i vlastiti tematski park za uveseljavanje publike. Plan je da se park prvo izgradi u sklopu studija Universala u Singapuru, a zatim i u studiju u Hollywoodu, i to prije ljeta 2011. 'Transformers: The Ride!' će kombinirati razne specijalne efekte, snimke u 3D-HD, vožnju na rollercoasteru i razvijeni sustav robota.

Steven Spielberg, koji je bio producent filmske ekranizacije iz 2007., bit će angažiran kao kreativni savjetnik odjela Universala za zabavne parkove. To mu nije prva gaža za Universal, već je spremao park nazvan Jurski park na lokacijama u Orlandu, Hollywoodu i Japanu, zatim je uveseljavao klince i roditelje kojima je pripremio E.T.-a u zabavnim centrima u Orlandu i Japanu, a čak su i setovi 'Rata svjetova' iskorišteni za privlačenje turista u Hollywoodu.

Transformer opremljen za borbu - s ostalim kupcima u shopping centru.

A publike i turista će biti još i više nakon premijere'Transformers 2-Revenge of the Fallen' koji se već nalazi na listi najiščekivanijih filmova 2009. Prije premijere koja je najavljena za lipanj sljedeće godine, fanovi mogu samo strpljivo čekati i po stoti put gledati DVD-e prvog nastavka koji je zaradio preko 700 milijuna dolara u kinima.

A neki obožavatelji ne žele sjediti skrštenih ruku i mirno čekati da im Michael Bay, Universal ili Hasbro (tvornica izvornih 'Transformers' igračaka) nešto prirede. Za njih je sajt Worth1000.com priredio natječaj u kojem svatko u Photoshopu može napraviti vlastitog Transformera. Kreativna publika sastavlja ih od oružja, glazbenih instrumenata, a posebno je zanimljiv ovaj načinjen od kolica za supermarket. Ukratko, Transformeri se najbolje transformiraju – u mašti gledatelja...

Komentari

Nema komentara.