Imaju karijeru, nemaju talenta - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Imaju karijeru, nemaju talenta

Imaju karijeru, nemaju talenta

Može li Steven Seagal odglumiti leš, Jessica Simpson glupu plavušu, a Paris Hilton bilo što? Okrutna ocjena blogera je za sve - ne!

s.p. 26.09.2008 0 komentara

Imaju karijeru, nemaju talenta

Movieblog.com ponudio je svoju listu ljudi za koje se pita 'kako uopće dobivaju uloge u filmovima'. Na listi katastrofalno loših glumaca nalaze se i neki iznenađujući izbori, ali o ukusima se ne raspravlja. Mnogi čitatelji bi na listi htjeli vidjeti još imena (Hayden Christensen, Keanu Reeves), no prvo pogledajte tko je to uopće završio na top listi 10 najnetalentiranijih glumaca Hollywooda.

1.Arnold Schwarzenegger
Iznenađujuće je da je na prvom mjestu baš legendarni Schwarzenegger, kojem autor s Moviebloga.com priznaje pamet i šarm, ali kaže da nema ni mrvicu glumačkog talenta. Opet, moramo dodati da njegova trenutačna uloga guvernera pokazuje da je ipak u stanju glumiti uživo i prodati iluzije čitavim masama.

2.Paris Hilton
Njezin najveći grijeh nije to što uopće ne zna glumiti, nego to što je tako 'prokleto iritantna'. To što gomila filmske uloge neće promijeniti činjenicu da njezina najpoznatija uloga ostaje ona iz kućnog pornića, gdje je radila ono što jedino zna - zabavljala se pred kamerama.


Paris Hilton u filmu 'Zgodna i (ne)zgodna' koji je zahvaljujući Paris završio na 15. mjestu na listi najgorih filmova na IMDB-u.

3. Jessica Simpson
Jessici se priznaje da izgleda jako sexy, ali najveća zamjerka je da u 'Majstorima opasnosti' nije bila u stanju odglumiti ni sebe tj. 'glupu plavušu'. Ovdje je bar jasna tajna njezinog filmskog 'uspjeha' - osim što je zgodna, i tata joj je producent.

4.Steven Seagal
Što reći za ovog majstora aikida nego da ga i nakon preko trideset filmova nitko ne brka s pravim glumcem. Seagalov hit 'Pod opsadom' je bio i ostao popularan film, no konačna ocjena je: 'Da Seagal treba odglumiti leš, našao bi način da i to upropasti'.


Steven Seagal u 'Out For Justice' - možda ne zna glumiti, ali zna razbijati kosti.

5.Dane Cook
Iako su ga neki hvalili za epizodu u 'Danovoj pravoj ljubavi', autor članka kaže da ga je on inspirirao na tekst o najgorim glumcima i naziva ga 'komičarem s NULA glumačkih sposobnosti'.

6.Orlando Bloom
I ovdje je ocjena oštra - 'da je zgodno lice isto što i talent, Orlando Bloom bi već imao Oscara'. Umjesto toga, ocjenjuje se da je rezerviran nastup u 'Gospodarima prstenova' bio Orlandov maksimum, no kasnije je postao superzvijezda i 'omogućio svima da vidimo da nema talenta'.

7.Ashton Kutcher
Ashton Kutcher se baš i nije proslavio na svijetu filma, uglavnom je bio uspješan samo u showu sa skrivenom kamerom. Presuda blogera je da je 'uvjerljiv kao Sarah Palin', a izražava mu se poštovanje samo zbog toga što spava sa Demi Moore.


Trailer za 'Dok nas jackpot ne rastavi' -  je li Ashton Kutcher barem dobar komičar?

8.Jon Heder
Jon Heder je doslovce 'čudo od jednog filma' - proslavio se ulogom u 'Napoleonu Malom' kojeg obožava čak i Jasna Nanut. No, kasnije nije pokazao ništa, a Movieblog.com ističe da se 'pojavio u filmu s Robom Schneiderom i bio tako loš da je 'Schneider izgledao kao dobar glumac'.

9.Curtis '50 Cent' Jackson
Recenzent je možda i preoštar prema ovom reperu kojem bi zabranio da igra u filmovima. Ipak je njegova karijera prvenstveno glazbena, pa nema opasnosti da ga netko pobrka s glumcem. To što ga vidimo u pokojem filmu samo znači da se 'pokušava obogatiti ili umrijeti pokušavajući', kao što kaže njegov album..

10.Chris Tucker
I Chris Tucker je na listi najgorih, a njegov honorar od 20 milijuna dolara za nastup u 'Gas do daske 3' proglašava se 'jednom od najvećih grešaka u filmskoj povijesti'. Ipak, Tuckeru se priznaje ono što očito imaju i ostali na ovoj listi - 'vraški dobre agente' zbog kojih ih još uvijek viđamo na špicama raznih filmova.

Komentari

Nema komentara.