Hollywood iza zatvorskih rešetaka - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Hollywood iza zatvorskih rešetaka

Hollywood iza zatvorskih rešetaka

Zvijezde su uvijek pred kamerama - i kada prekrše zakon imaju priliku za poziranje. Evo ih posrnulih, uglavnom pijanih i ušlagiranih.

s.p. 12.09.2008 0 komentara

Hollywood iza zatvorskih rešetaka

Za glumce postoje i gori fotografi od paparazza – policajci koji ih snime u pritvoru kada nešto gadno zeznu. Glumce obično uhite dok voze pijani, napušeni i ušlagirani, no hapse ih i zbog sitnih krađa, kršenja javnog reda i mira, ali i ubojstva. 10 primjera izdvojenih s liste Moviefonea.

Russell Crowe obično glumi heroje koji su spremni potući se iz pravednih razloga. Kada mu zaposlenik hotela nije htio pomoći pri telefoniranju, Russell ga je 'pravedno' kaznio - telefonom u glavu. 'Zločesti dečko' Hollywooda zaradio je uhićenje, zatvorsku sliku i gubitak šansi na Oscarima.
 
Winona Ryder je uvijek glumila slatke djevojčice, pa je javnost ostala šokirana kada je uhićena nakon kleptomanskog incidenta. Možda zna 'zaboraviti platiti', ali ni na sudu ne zaboravlja glumiti. Umjesto zatvorske, imamo fotku sa suda koja prikazuje Winoninu hvaljenu izvedbu predstave: 'Tko? Ja?'

Winona Ryder – 'Krala? Ja? Ah, mislite na to u mojoj torbici!'

Jane Fonda se u vrijeme svoje revolucionarne mladosti potukla s policijom, i to kada su joj pokušali uzeti sumnjive tablete. Kasnije se otkrilo da su to vitaminske tablete, al' ljevičarskoj 'Hanoi Jane' je ionako bio bitno da se sukobi sa 'organima represije', te se i na policijskoj fotografiji slikala s buntovničkim pozdravom.

Jedna od najzbunjenijih faca sa zatvorskih fotki bila je ona Hugha Granta, nakon što je uhićen s crnom prostitutkom Divine Brown. Zamijeniti glamuroznu zaručnicu Elizabeth Hurley jednom ofucanom uličarkom bio je tako glup potez, da ga je voditelj talk showa Jay Leno prvo pitao samo jedno: 'Gdje ti je bila pamet?'

O. J. Simpson je najzloglasniji od svih uhićenih glumaca. Svi su bili gotovo sigurni da je ubio svoju bivšu ženu, no na suđenju je oslobođen nakon obrane koja je tvrdila da je žrtva rasističke policije i sl. Osim na zatvorskim fotkama, redovito ga možete sresti u brojnim reprizama serijala 'Goli pištolj'.

TV stanica VH1 izabrala je snimku Nicka Noltea za 'najšokantniju zatvorsku sliku slavne osobe'. Nolte je uhićen jer je bio dobro ušlagiran dok je bio za volanom, a izgleda kao da ga je netko dobro sažvakao pa zatim ispljunuo. Najpoznatija od svih fotki iz zatvora, prikazuje se u reportažama tipa 'vidite što droge čine nekad uspješnim glumcima'.

Dani ponosa i slave - Jane, Hugh, OJ i Nick

Matthewa McConaugheya su susjedi prijavili jer je navečer svirao bubnjeve, a policija ga je u njegovom stanu zatekla s marihuanom i 'odjevenog' kao na Woodstocku - posve golog. na žalost obožavateljica, Matthewa su u policiji uslikali samo - lice.

Kad smo kod zaboravnih glumica, Lindsay Lohan često zaboravlja nositi gaćice, a zaboravlja i da ne smije voziti dok je pijana i furati kokain u autu. Zato je par puta privođena i odslužila mrvicu robije, te je umjesto za Vogue pozirala za policijske fotografe.

Mel Gibson je u prošlosti svašta izjavljivao, ali ništa se ne može mjeriti sa skandalom kada je pijan izvrijeđao policajku i Židove općenito. Poslije vlastite pasije u pritvoru, Mel se primirio pa ga ne viđamo ni pijanog ni bijesnog, a još čekamo njegov novi hit.

Robert Downey Jr. je sada zvijezda blockbustera, ali 90-ih je Downey Jr. snimao uglavnom za zatvorskog fotografa. Zbunjena faca potječe iz 1996., kada je uhićen nakon brze vožnje s kokainom, heroinom i revolverom u autu. Mjesec dana kasnije će drogiran spavati u krevetiću susjedovog sina – i kada je tonuo na dno, Downey je tonuo sa stilom.

Matthew, Mel, LiLo i Robert - (zatvorska) ptičica!

Komentari

Nema komentara.