Nije bećar biti lako... - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Nije bećar biti lako...

Nije bećar biti lako...

Netko će se natezati s playboyevim zečicama, a netko s ozbiljnim temama. Jackie Chan će među žrtve potresa, a Tarantino ide u rat.

s.p. 27.05.2008 0 komentara

Nije bećar biti lako...

Tko će dobiti primamljivu ulogu 'tatice' svih Playboyevih zečica - Hugha Hefnera? Stiže vijest da je sam Hef predložio za ulogu Roberta Downeya Jr.-a. Izgleda da ga je fascinirao njegov nastup u 'Iron Manu', pa i sebi želi imidž superjunaka. A ne treba zaboraviti ni da je stari Hef prijatelj s Leonardom DiCapriom, pa nije nemoguće da i on uskoči na tu ulogu. Ipak je Leo već obišao Hefove sobe (i krevete?), pa se lakše može koordinirati na setu...

A Jackie Chanu nije stalo do zabave, posjetio je preživjele nakon velikog potresa u Kini i sada planira snimiti film o tim događajima i tako prikupiti novac za žrtve. Već je donirao preko milijun dolara, a trenutačno se sastaje s redateljima i scenaristima i razmatra kako će izgledati film.


Jackie Chan je i zapjevao da pomogne žrtvama strašnog potresa u Kini.

Daleke 2005. smo opširno najavili svojevrsnu Tarantinovu verziju '12 žigosanih', nazvanu 'Inglorious Bastards'. Ta ratna drama je očito ispala pravo 'kopile', jer dugo nije bilo 'ni oca ni majke' da brine o tom projektu. Sada Tarantino opet priča o filmu i planira njegovu premijeru već u Cannesu 2009. Prva verzija scenarija je gotova i sve je to u redu, samo još treba - početi snimati. 

Njemački art redatelj Wim Wenders planira žanrovski film, i to pravi pravcati hororac. Ekranizirat će japanski roman 'U miso juhi', o japanskom turističkom vodiču i američkom klijentu koji bi mogao biti serijski ubojica. U glavnoj ulozi bi se trebao pojaviti glumac zaista strašne face - Willem Dafoe. Snimanje bi trebalo početi u veljači 2009., a Wenders je već najavio da bi u film mogao ubaciti i politički podtekst.

Dva složna čupavca - Jackson i Del Toro

A evo i novih vijesti o snimanju 'Hobita'. Vječiti neprijatelj svih ekranizacija djela J.R.R. Tolkiena je njegov 83-godišnji sin, Christopher Tolkien. On nije želio da bude snimljena trilogija 'Prstenova', a i sad čini sve što može da zaustavi snimanje dvodijelnog 'Hobita'. Nije da ima nešto protiv Jacksona ili Del Tora, samo ne želi da Hollywood adaptira očeve knjige. Zatražit će od suda stopiranje snimanja, jer izgleda da mu New Line još nije pošteno platio, baš kao ni redatelja Jacksona. U međuvremenu, 'dinamični duo' Jackson-Del Toro je na chatu koji smo najavili pričao s publikom o planovima za snimanje 'Hobita'.

Ukratko, filmaši žele ukupiti staru glumačku ekipu, a i za glazbu bi opet trebao biti zadužen Howard Shore. Najvažnija vijest je da će premijere 'Hobitovih' filmova biti kasnije nego što su najavljivali mediji. 2009. će se odvijati samo pretprodukcija (i suđenje?), snimanje oba filma je 2010., a premijere filmova su onda tek 2011. i 2012., i to u prosincu! Bolje bi bilo da se Jackson i Del Toro malo požure, njihova glavna publika sve brže i brže - odrasta.

Komentari

Nema komentara.