Supervijesti iz Marvela - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Supervijesti iz Marvela

Supervijesti iz Marvela

Što je bolje od tri filma s Iron Manom, Hulkom i Captain Americom? Samo jedan film sa sva tri superheroja. Čekamo superfilm!

s.p. 06.05.2008 0 komentara

Supervijesti iz Marvela

Marvelu u filmskom biznisu sa superherojima ide - pregenijalno. Prvo su dobro zaradili prodajom prava na ekranizaciju likova poput  'Spider-Mana', 'X-Mena' i 'Fantastične četvorke', a sada sami kao Marvel Studios produciraju filmove prema superpopularnim likovima, dok su Paramountu prepustili poslove oko distribucije.

Taj je recept izvrsno upalio s 'Iron Manom', koji je u Americi u samo prva četiri dana zaradio 102 milijuna, pa je već i službeno najavljeno da će se snimati nastavak. Kratko pojavljivanje Samuela L. Jacksona u 'Iron Manu' (i to NAKON odjavne špice!) nije bilo slučajno, njegov lik Nick Fury će pomagati Tonyju Starku-Iron Manu u borbi protiv negativca Mandarina.


Najnoviji trailer za 'The Incredible Hulk', još jedan Marvelov samostalni filmski projekt.

Zanimljivo je i da se spominje mogućnost gostovanja nekog drugog superheroja - znači li to da će, nakon kratkog pojavljivanja Iron Mana (Robert Downey Jr.) u 'Incredible Hulku', Hulk uzvratiti i doći u goste 'Iron Manu 2'? Možda, no kao najizglednija mogućnost spominje se pojavljivanje Thora, drevnog vladara gromova koji, kako smo najavili, uskoro dobiva i svoj film. 'Iron Man 2' još nema scenarija, pa neće izići prije 2010., kada se u kinima treba pojaviti i nordijski gromovnik 'Thor', strip junak koji nije toliko razglašen pa bi mu dobro došla eventualna reklama kod kolege borca za pravdu.

Marvel ima još heroja na raspolaganju, najavljuje se i film u kojem bi glavni junak trebao biti Captain America. U naslovnoj ulozi spominje se Matthew McConaughey, koji svoje mišićavo tijelo koristi u reklamama, a dobar stas će mu dobro doći i ako želi odjeniti uski triko superheroja. Film 'The First Avenger: Captain America' se najavljuje za 6. svibnja, ali tek - 2011. Do te godine rokovnik Marvelovih šefova pun je filmskih projekata koji će se raditi prema stripovima sa superherojima, a produkcije ide malo sporije zbog nedavnog štrajka scenarista

Oprobani recept iz stripova je i spajanje superheroja, pa se planira 'The Avengers', u kojem bi snage udružili i Iron Man i Hulk i Captain America. Hm, čini se da ekipa u Marvelu ima jednostavan plan kako utrostručiti zaradu, samo neka paze da gledateljima ne dosade sa silnim junacima u šarenim kostimima. 

Komentari

Nema komentara.