Zombi-striptizete i zubata vagina - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Zombi-striptizete i zubata vagina

Zombi-striptizete i zubata vagina

Dok Hollywood štanca nastavke i obrade, nezavisni fimaši okreću se krajnje bizarnoj tematici - ugrizi, pojedi, zakolji i zapjevaj!

s.p. 09.04.2008 0 komentara

Zombi-striptizete i zubata vagina

Za onu publiku koja voli horor, komediju i erotiku, evo i filma koji će zadovoljiti sve vaše sklonosti - 'Zombie Strippers'. Priča filma je slična 'Planetu terora' - tijekom tajnog vladinog eksperimenta oslobodi se ubojiti virus koji oživljava mrtve. Prva žrtva je lokalna striperica pa ne očekujte da ta cura samo pokazuje meso, nego je spremna i kušati tuđe. Krvi i golotinje ima u tonama, a u sporedim ulogama su i Robert 'Strava u Ulici brijestova' Englund i porno-ikona Jenna Jameson /naslovna/. Film će ravno na DVD, iako su ga kritičari iznenađujuće pozitivno prihvatili.


Zombi striptizete u akciji - možda i one imaju zubate vagine?

A još stižu i pozitivne recenzije filma 'Teeth', premijerno prikazanog na prošlogodišnjem Sundanceu. Riječ je o križancu feminističkog horora i satirične drame o djevici koja otkriva što nudi njezina vagina kada ju neki tip pokuša silovati. E, pa cura ima vaginu dentatu iliti zubatu vaginu, a to će otkriti i nesuđeni silovatelj, skupa s gledateljima. Film je inače režirao muškarac (Mitchell Lichtenstein), a film se reklamira pod sloganom: 'Svaka ruža ima svoj trn'.


Trailer za 'Teeth' - čedan koliko može biti, obzirom na tematiku

Kada smo kod bizarnih horora s organima, dobre recenzije stižu i za film s Paris Hilton! Da, znamo da smo 'Repo! The Genetic Opera' najavili kao potencijalni 'najgori film ikad snimljen', ali izgleda da i iz Hiltonice može izaći nešto dobro. Kritičari se kunu da je film odlična rock-opera koja izgleda kao križanac 'The Rocky Horror Picture Showa' i 'Blade Runnera'  (futuristička scenografija!). Riječ je o krvavom mjuziklu u kojem u budućnosti vlada epidemija, uzgajaju se zdravi organi za prodaju na kredit, a ako netko ne plati zadnju ratu... roba se uzima natrag!

Tarantinovski zabavan križanac žanrova kritičare podsjeća i na 'Moulin Rouge' i 'Hostel', a čudi nas da ne spominju i 'Sweeney Todda'. Iako je redatelj Darren Lynn Bousman snimio 'Slagalicu strave', ovaj film nije TOLIKO krvav, a u glazbenom dijelu pohvaljeni su nastupi Sarah Brightman i Joan 'I Love Rock'n'Roll' Jett. Gluma Paris Hilton se baš i ne spominje, valjda zato da recenzije ostanu pozitivne.


Teaser za 'Repo! The Genetic Opera'

A nakon svih ovih bizarnih i krvavih filmova, stiže vijest o snimanju još jedne 'Emme' po knjizi Jane Austen, što u svakoj ekranizaciji ispadne fin i pristojan film. Da, ali sada će obraditi film tako da naprave mjuzikl, smješten u sadašnje doba, i to u gimnaziju. Takva obrada može ispasti zabavna ('Djevojke s Beverly Hillsa'), ali što reći na vijest da se planira i oko 15 pjevačko-plesnih scena, i to u hip-hop varijanti? Puno sreće filmašima, možda da još i oni nadodaju krvave scene, golotinju i Paris Hilton, pa možda još lakše klincima uspiju prodati i Jane Austen.

Komentari

Nema komentara.