Ćudoređe VS. Film - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Ćudoređe VS. Film

Ćudoređe VS. Film

U Hong Kongu javnost i cenzori sablažnjavaju se nad ukradenim prostim sličicama, a u Italiji crkva (bespotrebno) diže paniku. 

s.p. 14.02.2008 0 komentara

Ćudoređe VS. Film

Hong Kong ima 7 milijuna stanovnika, ali je kao veliko selo - kada procure sexy slike, na njima se nađe skoro cijela estrada. A selo k'o selo... Među desetak poznatih imena na spornim slikama najpoznatije su Gillian Chung ('Kuća bijesa', 'Efekt vampira') i Cecilia Cheung ('Zakletva'). Glavni krivac je Edison Chen, glumac (također 'Efekt vampira') i pjevač koji je hodao s brojnim zvijezdama i snimao ih. Kao i u slučaju naše S.V., i njemu su slike navodno skinuli s kompa koji je bio na popravku, a zatim je 1400 fotografija iscurilo na Net, a onda i u najširu javnost.

Gillian Chung osim što glumi, pjeva u pop-duetu (Twins) popularnom među tinejdžerima pa je održala presicu na kojoj se ispričala svim svojim obožavateljima. Edison Chen se također ispričao javnosti, ne otkrivši točno kako je sve iscurilo (još je sve pod istragom), a one koji su skinuli slike zamolio je da ih unište – yeah, right! 


Edison Chen se ispričava što su mu iscurile slike golih glumica s kojima se hodao

Chen je  nedavno snimio visokobudžetni 'Jump' u produkciji poznatog Stephena Chowa čiji najnoviji hit 'CJ7' smo nedavno predstavili. Chowova kompanija zbog seks-skandala želi nanovo snimiti film, ali bez Edisonovih scena. Problem je što se Chen pojavljuje i u Nolanovom 'The Dark Knightu', pa mu je i ta uloga pod razmatranjem.

Policija je već naredila internetskim poslužiteljima da obrišu sve slike ili im prijeti globa od 1 milijun hongkonških dolara i zatvor od tri godine (valjda nas neće pronaći?!), a kineskim cenzorima je ovaj skandal dobro došao da pojačaju kontrolu nad 'nepoćudnim' filmovima, najmanje što im treba je još jedna 'Požuda, oprez'.


'Caos Calmo'  - sudeći po traileru posve pristojan film

I u liberalnijoj Europi postoje oni koji se još sablažnjavaju nad filmskim seksom, pokazuje to i 'afera' iz susjedstva. Novi talijanski film 'Caos Calmo' ('Quiet Chaos') prikazan je na Berlinaleu, nakon čega se predstavnik Katoličke crkve zadužen za talijansku mladež požalio da je scena seksa u filmu 'vulgarna i destruktivna'. Što, zar je preeksplicitna?! A, ne, likovi su odjeveni, ali ljubav vode stojeći i bez gledanja jedno u drugo. Svećenik se potužio da je to neromantično i da bi bilo lijepo da scena rezultira rađanjem djece. Ah, neko mu treba objasniti da ne završava svaki seks sa ljubavlju i bebom - to bi čak i on trebao znati, a ne stvarati navodni seks-skandal.

Komentari

Nema komentara.