Bacite oko - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Bacite oko

Bacite oko

Predstavljamo našu najnoviju zbirku trailera i sličica pa pogledajte kakva nas sve filmska čudesa očekuju u Novoj godini.  

filmski.net 21.12.2007 0 komentara

Bacite oko

Znamo da ste već na rubu epileptičnog napada od svih lampica koje žmirkaju u izlozima, boižićnih pjesmuljaka s radija i šoping histerije. Zato vam uz malo riječi predstavljamo našu najnoviju videogaleriju: 

Novi film o Batmanu – 'Dark Knight' napokon je dobio svoj trailer. Pogledajte okršaj novog Jokera (Hetah Ledger) i dobrog, starog čovjeka-šišmiša (Christian Bale).


'Dark Knight', trailer

Marljivi Guillermo Del Toro dovršava 'Hellboya 2' u kojem se superheroj iz pakla suprotstavlja vojsci čudovišta.


'Hellboy 2: The Golden Army', trailer

Eto još jednog superheroja – no ovaj je ponešto drugačiji od svih ostalih koje smo navikli gledati. Will Smith glumi Hancocka – pijanog, mrzovoljnog i napaljenog superheroja koji je svaki dan mamuran kao nakon novogodišnje proslave. 


'Hancock', trailer

Drage naše dame, slobodno uzdišite i uz Georgea Clooneya koji režira i glumi u 'Leatherheads' – povijesnoj priči o američkom nogometu. Pogledajte kako se najpoželjniji filmski neženja valja u blatu nogometnog terena.


'Leatherheads', trailer

'10,000 B.C.' još je jedan spektakularni povijesni film, ali iz daaaleke povijesti. Ako vas zanima kako su izgledali okršaji praljudi i mamuta u režiji Rolanda Emmericha ('Dan nakon sutra', 'Godzila', 'Dan nezavisnosti') i debelo potpomognuti kompjuterskom animacijom – klik.


'10,000 B.C.', trailer

Za kraj jedna fotka – prva iz 'Imaginarium of Doctor Parnassus', najnovijeg filma montipajtonovca Terrya Gilliama. Christopher Plummer glumi doktora Parnassusa, koji je prodao dušu vragu (Tom Waits) u zamjenu za stroj koji omogućuje stvaranje svjetova iz mašte. Bacite pogled na njega is stvorite svoj vlastiti svijet mašte u kojem nema (pred)božićne histerije!

'The Imaginarium of Dr Parnassus' 

Komentari

Nema komentara.