Seks, oktani i oktave - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Seks, oktani i oktave

Seks, oktani i oktave

Seks je u gradu, princ Caspian u Narniji, Speed Racer na cilju, košarka u 70-tima, a Johnny Depp u duetu. Ne vjerujete? Pogledajte! 

s.p. 07.12.2007 0 komentara

Seks, oktani i oktave

Braća Wachowski su dokazani majstori za akciju ('Matrix'!), a to što je jedan od njih otkrio ženu u sebi nije umanjilo sklonost prema brzoj i žestokoj akciji na auto trkama. Njihov novi film, 'Speed Racer' je šaren i slikovit uradak koji se ne srami svojih animiranih korijena. Klinci će sigurno uživati u priči o mladom i perspektivnom vozaču (Emile Hirsch) koji se utrkuje da bi spasio obiteljski biznis (tata John Goodman, mama Susan Sarandon), dokazao se pred curom (Christina Ricci) i porazio zločestog Royaltona (Roger Allam). Na gas, Speed Racer!


'Speed Racer', r: Andy i Larry Wachowski, trailer

Ako ste se napalili uz auto-utrke, onda imamo i nešto sexa za vas – i to onog u gradu. Obožavatelji(ce) su godinama očekivali filmsku verziju 'Seksa i grada', a nakon prvih tračeva i prvih slika, evo i prvog videa! Što će biti s Carrie i Facom i ostalim seksi građanima New Yorka, pogledajte prvo u teaseru koji će vas nadraživati dok 'Sex' ne dođe u vaš grad...


'Sex and the City: The Movie', r: Michael patrick King, teaser

A ima nešto i za djecu, osobito za onu koja ne vole 'ateistički fantasy', već se nadahnjuju prokršćanskim 'Narnijskim kronikama'. Snimljen je drugi dio 'Kronika', 'Princ Caspian', a to je samo početak ekranizacije serijala od ukupno sedam nastavak. U ovoj priči četvoro dječjih junaka se nakon godinu dana vraća u Narniju, i otkriva da je u tom svijetu prošlo 1300 godina. Mladi princ Caspian treba naslijediti prijestolje Narnije, ali njegov zli ujak Miraz želi spriječiti da Caspian postane kralj. Da djeca ne bi nestrpljivo plakala, pustite im ovaj trailer.


'The Chronicles of Narnia: Prince Caspian', r: Andrew Adamson, trailer

Ako je za vas pravi horor kada zapjevaju Jasmin Stavros ili Mate Bulić, evo vam i istinskog glazbenog horora. Objavljen je isječak iz 'Sweeneya Todda' u kojem Helena Bonham Carter i Johnny Depp zajedno pjevaju, a svi kažu da je rezultat nešto zaista strašno. Strašno u žanrovskom smislu, a ne kao ocjena kvalitete - Johnny i Helena su stari Burtonovi kompanjoni pa ih on sigurno dobro režira i kad zapjevaju. Ne samo to, neki već tvrde da je 'Sweeney Todd' film godine -  svi koji se pale na horore, mjuzikle i bizarne Burtonove fantazije ne smiju ga propustiti!


Raspjevani Johnny Depp i Helena Bonham Carter u 'Sweeneyu Toddu'

A ako vas zanima nešto manje suptilno od Burtonovih darkerskih fantazija, tu su i uvijek popularne vulgarne komedije Willa Ferrella. 'Semi-Pro' je sportska komedija o koškarskom treneru koji pokušava dovesti svoj tim u NBA. Da bi film bio smiješan, producenti su (osim castinga s Ferrellom) posegnuli i za oprobanim receptom – smjestili su radnju u trash sedamdesete, kada su sve frizure i trikoi izgledali kao prava parodija. Već smo vas nadraživali s teaserom s golim i strateškim pokrivenim Willom Ferrellom, a evo Vam trailer u kojem otkrivamo i ostatak... radnje. 


'Semi-Pro', r: Kent Alterman, trailer

Komentari

Nema komentara.