Oživljava Frankensteinova mlada! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Oživljava Frankensteinova mlada!

Oživljava Frankensteinova mlada!

Universal Pictures studio je započeo pregovore oko snimanja remakea filma 'Bride of Frankenstein', legendarnog horora iz 1935. godine.

04.02.2004 1 komentara

Oživljava Frankensteinova mlada!

Shari Springer Berman i Robert Pulcini, duo koji je napisao i režirao svoj dugometražni debi 'American Splendor', dogovara se s Universalom oko prerade scenarija i režiranja novog filma, objavio je Variety. Originalni je film 1935. režirao James Whale, a glavne su uloge tumačili legendarni Boris Karloff i Elsa Lanchester.

Pregovorni dvojac bi trebao od originala preuzeti samo osnove radnje i razviti ih u scenarij sličan onome za 'Rosemary's Baby'  Romana Polanskog u kojem većina strave proizlazi iz karakterizacije likova. Njihov koncept smjestio bi 'Bride' u današnji Gotham, a priča bi se centrirala oko mlade studentice koju proganjaju sjećanja na stvari koje nije doživjela. Vremenom postupno otkriva da je umrla i vraćena u život na neprirodan način.

Film ne bi trebao biti u vezi sa hororom 'Van Helsing' koji će se početi prikazivati u svibnju, iako će se lik Frankensteina pojaviti u oba Universalova projekta.

Komentari
A: skomdra 14.09.2009 Pogledaj profil

Samo jedan film je od Miyazakija i to mo mom skromnom mišljenju njegov najslabiji, Kikin servis za dostavljanje. Iako je riječ o vještici, film brzo postane dosadnjikav.