Spoileri napadaju! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Spoileri napadaju!

Spoileri napadaju!

Uh, oh, zavirili smo u scenarij novog Hulka, Mumije, Transformera, Watchmena, bili na vjenčanju u Seksu i gradu... Oprez, spoileri su svuda oko nas.

z.m. 03.10.2007 0 komentara

Spoileri napadaju!

Snimanje 'Watchmena' napreduje polako ali sigurno. Redatelj Zack Snyder ('300') sve drži pod kontrolom, pa čak i scenarij. Radnja navodno ostaje vjerna originalnom stripovskom predlošku – smještena je u 1985. kada je zakonom zabranjeno djelovanje svim superjunacima. Nakon što jedan od njih biva ubijen, junaci se udružuju u pronalaženju ubojice, pri čemu otkrivaju tajni plan koji ima za cilj izbrisati sve superheroje s lica zemlje, s katastrofalnim posljedicama za čovječanstvo. Prvotnu verziju scenarija napisao je Alex Tse, a dorađuje ga vrući holivudski dvojac - Robert Orci i Alex Kurtzman, koji su radili na superuspješnim 'Transformerima'.

Inače, 'Transfomeri 2' će u kina u lipnju 2009. i biti će ponešto različiti od prvog dijela. Scott Farrar, koji je zadužen za specijalne efekte kaže da će drugi dio biti mnogo dramatičniji, dublji i slojevitiji pa će se u skladu s time mnogo više pažnje usmjeriti na likove. Također, rasvjeta će biti suptilnija, pa nas očekuje jedan poprilično mračniji nastavak, ali bez straha – redatelj Michael Bay smišlja 'nove, lude akcije' s ogromnim razarajućim robotima. Hm, da, dramsko-lirski ugođaj će vjerojatno pasti u drugi plan jer ipak je to film o robotima, a kako izgleda robotski sexy-time možete vidjeti na našim stranicama.

Redatelj Rob Cohen za sve nestrpljive fanove piše blog na kojem izvještava o napretku snimanja  trećeg filma o lovcu na mumije - 'The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor'. Najfriškije vijesti su: Jet Li pojavio se na snimanju u Montrealu. Snimili su scenu probijanja kroz Himalaju, gdje otac i sin traže mumiju cara (Li), kojeg je pred mnogo stoljeća proklela čarobnica (Michelle Yeoh). Uvježbavaju scenu fajta između Lia i Brendana Frasera, koji je opet u glavnoj ulozi. Koreografija objedinjuje mnogo borilačkih stilova i magičnih efekata kojih će u filmu biti više od 700. Između ostalog oživjeti će vojska od terakote i ukazati će se snježni čovjek Jeti.

Sa seta najnovije 'Mumije'

Što je to veliko, zeleno i lako pukne? Hulk! 'The Incredible Hulk' je novi film o zelenom čudovištu koji je/nije nastavak 'Hulka'. Priča se nastavlja na prvi dio, ali studio Marvel uporno naglašava da se radi o nezavisnom projektu. Procijenite sami – jer se IESB.net dočepao scenarija, i to primjerka namijenjenog Edwardu Nortonu, koji je dorađivao scenarij, a ima i glavnu ulogu.

Film počinje na Arktiku, gdje pratimo čovjeka koji se probija po ledu sve dok ne padne na smrznuto tlo. Izvlači pištolj i pokušava se ubiti, ali to mu ne uspijeva jer se zbog uzbuđenja pretvara u Hulka! Slijedi uvodna špica. Prošlo je pet godina i Bruce Banner (Norton) živi u sirotinjskoj četvrti u Brazilu. Radi u punionici sokova, a slobodno vrijeme provodi meditirajući i čavrljajući na Internetu s misterioznim Mr. Blueom koji mu pomaže da kontrolira bijes. Ipak, na poslu se slučajno poreže i jedna kap njegove ozračene krvi pada u bocu soka koja kasnije ubije kućanicu u SAD-u. General Ross (William Hurt) zaključuje da se radi o Hulku i osniva tim lovaca predvođen Blonskyem (Tim Roth)  koji odlazi u Brazil. Blonsky otkriva da je Hulk bio dio supertajnog vojnog plana za razvijanje idealnog vojnika. U znatiželji popije nekoliko doza gama napitka. Banner se u međuvremenu vraća u SAD gdje potajice špijunira Betty (Liv Tyler). Njih dvoje se opet spetljaju, a američka vojska kreće u potragu za Hulkom. Dolazi do ogromnog okršaja na Sveučilištu, ali Hulk i Betty pobjegnu. Dovoljno? Dovoljno.

Toliko u Hulku, a sada o 'Seksu i gradu'. Carrie se udaje! Eto rekli smo. Vjenčanje s Facom održalo se u katedrali Sv. Patrika, a djeveruše su, kako vidite, imale haljine u različitim bojama. Za više slika – klik!

Ah, napokon...

Također, morati ćete kliknuti i za više slika novom filmu japanskog kultnog redatelja Takashia Miike, koji snima špageti/sushi vestern 'Sukiyaki Western Django'. Radnja je smještena pred kraj 12 stoljeća, kada dvije bande tiraniziraju mještane grada Yude sve dok se ne pojavi smrtonosni strijelac (naslovna fotka). Za cameo ulogicu ogrebao se i Quentin Tarantino.

O velikom uzbuđenju koje vlada oko novog 'Indiane Jonesa' već smo vas izvijestili, a sada ćemo reći da ih možemo očekivati još spoilera jer je nepoznati netko ukrao više od 2500 fotografija sa snimanja. Inače, producenti su podigli tužbu protiv statista Tylera Nelsona koji je prekršio ugovor o tajnosti i izlajao detalje o 'Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull' novinarima. Za te pojedinosti također ćete se morati malo potruditi i kliknuti ovdje. Pa ne možemo vam baš sve servirati na kristalnom pladnju!

Komentari

Nema komentara.