Steven Seagal – sam protiv svih - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Steven Seagal – sam protiv svih

Steven Seagal – sam protiv svih

Legendarni 'borac za pravdu' tvrdi da je radio za CIA-u i borio se s japanskom yakuzom. Sada ratuje i protiv američke mafije i protiv FBI-a.

s.p. 20.08.2007 0 komentara

Steven Seagal – sam protiv svih

Zašto Steven Seagal više nema uspješne filmove? Postoji par teorija, no sve se svode na jednu: filmovi su mu i inače očajni, pa je dozgrdio i ljubiteljima akcije, jedino ga trpe videotekari i njihove vjerne mušterije.  

Ipak, Seagal ima drugačije mišljenje, za sve mu je kriv – FBI. Zalizani reponja i majstor aikida Seagal tvrdi da su lažne optužbe federalaca uzrokovale tisuće novinskih članaka po kojima je glumac povezan s mafijom. Priča koja je procurila u javnost tvrdi da je Seagal unajmio detektiva da zastrašuje sve novinare koji pišu negativno o njemu. Seagal tvrdi da su ta nagađanja uplašila producente i glavešine studija, pa valjda zato nitko ne nudi Seagalu ulogu u nekoj ekranizaciji Shakespeara.  

FBI je istraživao Seagala zbog  njegove povezanosti s Anthonyjem Pellicanom, bivšim privatnim detektivom koji sada u federalnom zatvoru čeka suđenje za ilegalno prisluškivanje. Seagal nije optužen nizašto, i očekuje od FBI-a da spere ljagu s njihovog imena, no policija i tužiteljstvo ne žele ništa komentirati jer je 'istraga u tijeku.' Seagal je inače tvrdio i da je bio agent CIA-e, te da se u mladosti borio s japanskim mafijašima – yakuzama, na što je njegova bivša žena izjavila da je znao viknuti na ponekog pijanca, ali da se nije borio protiv nikog, te da nije ni prismrdio tajnoj službi. 

No, ono što je činjenica je da je Seagal bio u vezi s jednom drugom organizacijom – mafijom. Naime, glumac je bio partner producenta Julesa Nassoa, koji je bio povezan s mafijaškom obitelji Gambino. Seagal i Nasso su zajedno osnovali Seagal/Nasso Productions (kasnije Steamroller Entertainment), koji je stajao iza mnogih Seagalovih uspjeha. U međuvremenu je Seagal otkrio religiju, i započeo snimati ekološki svjesne filmove, a mafijaši koji su stajali iza Nassoa (i Seagala) su htjeli da im Seagal plaća 150.000 dolara po snimljenom filmu. Navodno je FBI i snimio gangstere kako raspravljaju o tome kako će nagovoriti Seagala da plati svoj dug. Ipak, stvar je završila tako da je  Nasso završio na sudu zbog 'iznuđivanja novca', a Seagal se smatra dvostrukom žrtvom – mafijaša koji žele njegove pare, te policije koja mu 'uništava karijeru'. 

U međuvremenu Seagal nastavlja snimati filmove, pa čak i glazbene albume – pitanje je samo koga će okriviti za propast svoje pjevačke karijere.

 

Komentari

Nema komentara.