Kućni pornić Gine Gershon - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Kućni pornić Gine Gershon

Kućni pornić Gine Gershon

Danas svašta treba uraditi da bi promovirao svoj nezavisni film. Npr. snimiti pornić, i 'slučajno' ga pustiti na internet...  

s.p. 10.08.2007 0 komentara

Kućni pornić Gine Gershon

Gina Gershon proslavila se ulogom sexy kučke u klasiku 'Showgirls', a poslije te uloge nije slučajno da su joj nudili ostale erotične uloge, poput one u lezbijskom trileru 'Bound'. U posljednje vrijeme nastupa uglavnom u TV serijama i neovisnim filmovima, a njene nove uloge hvale oni isti kritičari koji su ju pljuvali u 'Showgirlsu'. Sada je na internetu osvanula snimka koju iz pristojnosti ne želimo ni prepričavati, samo bi naglasili da je riječ o bijednom pokušaju da se iskoristi seksepil jedne renomirane glumice, i zadovolji voajerske porive masovne publike. Ako usprkos svemu ne možete izdržati, a da ne pogledate taj filmić, imate ga ovdje:


'Gina Gershon Sex Tape'

Iz dobro informiranih izvora saznali smo da je riječ o kampanji za film 'Delirious', te da se 'kućni pornić' nije slučajno našao na netu baš u vrijeme izlaska tog filma. U filmu inače uz Ginu Gershon glume i Michael Pitt, Alison Lohman, Elvis Costello, i Steve Buscemi. Buscemi je inače temperamentan glumac, te nije čudo da se uspio posvađati s redateljem filma. Igrom slučaja, i ta snimka je već na netu, pa možete pogledati i nju. 


Steve Buscemi se svađa s redateljem Tomom DiCillom

A ako vas, osim filmića s YouTubea, zanimaju i oni dugog metra, znajte da film o kojem je riječ, 'Delirious', baš kao glavnu temu ima odnos slavnih zvijezda i voajerskih medija koje najbolje utjelovljuju beskrupulozni paparazzi. U ovoj humornoj drami mladi beskućnik Toby (Michael Pitt) sprijateljuje se s brbljavim fotografom Lesom (Steve Buscemi) koji vreba pop zvjezdicu Kharmu (Alison Lohman). Uskoro će Toby morati birati tko mu je draži: prijatelj Les ili privlačna Kharma zbog koje je Les ljubomoran. 

Autor filma je Tom DiCillo, poznat kao Jarmuschev snimatelj, ali i kao nezavisni redatelj. U svom debitantskom filmu 'Johnny Suede' angažirao je tada nepoznatog Brada Pitta, a u drugom filmu, 'Living in Oblivion', Steve Buscemi glumio je redatelja kojeg tašta holivudska zvijezda dovodi do ludila. Iako je izjavio da je snimanje filmova dosadno i bolno iskustvo, očito se znao i dobro zabavljati, jer je izdao scenarije svojih filmova u zasebnim knjigama punim anegdota i duhovitih komentara o snimanju. Ako vam nije dosta insajderskih priča i voajerskih doživljaja, DiCillo ima i vlastiti blog na kojem možete saznate još detalja oko 'Deliriousa', i razne anegdota sa snimanja, ali na nažalost, nema još kućnih pornića...

Komentari

Nema komentara.