Glumačka burza - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Glumačka burza

Glumačka burza

Kidman  će zaigrati u hororu, a Rosario Dawson neće u Smithovom 'porniću'. A Eda Harrisa nemojte ljutiti, naoružao se za novi – vestern.

s.p. 08.08.2007 0 komentara

Glumačka burza

Svašta se nagađalo oko toga tko će glumiti u 'Zvjezdanim stazama 11', te je jedina gotovo sigurna stvar da će u njima opet pojaviti Leonard NimoySpock. Redatelj J.J.Abrams volio bi i jednu veliku facu u ulozi kapetana Pikea, lika koji je prije kapetana Kirka vodio 'Enterprise' i zapovijedao Spocku. Navodno je taj Poznat Netko - Tom Cruise, s kojim je dobro surađivao u 'Nemogućoj misiji 3', a Cruiseu nisu strana ni kratka, cameo pojavljivanja – kao što smo vidjeli u 'Austinu Powersu: Goldmemberu'

A Cruiseva bivša, Nicole Kidman, ima pune ruke posla. Tek što je završila fantastični horor 'Invasion', već ima u planu druge slične projekte. Juan Felipe Orozco, koji je snimio kolumbijski horor 'Al final del espectro', trebao bi snimiti američku verziju svog filma, a za scenarij je zadužen Fernley Phillips ('Broj 23'). Kidmanica bi glumila ženu koju nakon tragedije otac potiče da se odmori u luksuznom apartmanu, ali tamo je dočekuje – duh. 

U jednoj od prethodnih reportaži s Hollywoodske burze rada javili smo da redatelj 'Paranoje' D.J. Caruso opet snima film s Shiom LaBeoufom, naslovljen 'Eagle Eye', a da bi zamamna Rosario Dawson trebala nastupiti u 'Zack and Miri Make a Porno' Kevina Smitha. Najnovija vijest je da jedan projekt - isključuje drugi. Naime, i Rosario je potpisala za snimanje 'Eagle Eyea', trilera u kojem jednu obitelj prisiljavaju da sudjeluje u političkom atentatu. Snimanje se odvija od studenog do ožujka, pa Rosario ne vjeruje da će sudjelovati u Smithovoj komediji, iako je jadni Kevin napisao ulogu samo za nju.  

Joan Allen, Ian 'Lovejoy' McShane i Tyrese Gibson dogovorili su snimanje rimejka kultnog filma 'Death Race'. Radnja se dešava u budućnosti,  zatvorenici u Americi prisiljeni su na gladijatorske borbe, u kojima se pred krvožednom publikom utrkuju u smrtonosnim utrkama. Joan Allen će glumiti upraviteljicu zatvora, Gibson će nastupati kao sociopatski vozač Machine Gun Joe, a McShane će glumiti trenera.  Već prije je odabran Jason Statham za ulogu iskusnog vozača koji je miljenik publike i nosi simpatično ime – Frankenstein. Osim u ovom filmu Paula W.S. Andersona, Statham je već i prije nastupao u filmskim jurnjavama, a hrvatski gledatelji mogli su ga vidjeti i u nabrijanom akciću znakovitog naslova – 'Ubrzanje'.  

U međuvremenu, Claire Danes radi na Broadwayu, Christian Slater (ponovno) na West Endu, a Kathleen Turner svojoj glumačkoj biografiji dodaje redateljsku, o čemu više na Teatar.hr

A 1. listopada počinje snimanje vesterna 'Appaloosa', priče o dva prijatelja koji su unajmljeni da čuvaju grad od odmetnutog rančera, a zatim nailaze na prelijepu udovicu koja poremeti njihove planove. Udovicu će glumiti Renee Zellweger, a dva frenda glumit će Viggo Mortensen i Ed Harris. Harris ne samo da glumi u filmu, nego je i koscenarist, producent i redatelj ovog vesterna. Čini se da tako puno posla djeluje jako stresno na Harrisa, jer je javljeno da se ovaj utorak na aerodromu Heathrow neko vrijeme zadržao u društvu policajaca. Rečeno je i da se Harris ozbiljno naljutio kada su na carini zatražili od njega da isprazni džepove, pa je bijesno bacio lisnicu na pod. Zatim su kod njega pronašli i nož, ali očito je da ekipa iz osiguranja ne prati filmske vijesti. Čovjek snima vestern, pa se malo uživljava u ulogu, Bože moj, zar ćete ga sljedeći put hapsiti i kad unese vinčesterku u avion?

 

Komentari

Nema komentara.