Premijera: Pravo čudo - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Premijera: Pravo čudo

Premijera: Pravo čudo

Ekskluzive nikad dosta. Prvi vam nudimo trailer filma 'Pravo čudo' Lukasa Nole koji će premijerno biti prikazan na ovogodišnjoj Puli.

n.k. 04.07.2007 0 komentara

Premijera: Pravo čudo

Novi film jednog od najproduktivnijih domaćih autora, Lukasa Nole, najavili smo vam i prije početka snimanja, a sad kad je konačno gotov, nudimo vam prigodu da prvi na njega bacite oko.

'Pravo čudo', za koji je Nola sam napisao i scenarij, bit će prvi njegov filmu Areni nakon 6 godina.  U njemu se bavi 'vječnom temom', ljubavlju, te nešto aktualnijom temom iscjelitelja i proroka, a priča ide ovako: Predsjednika države pogodi infarkt na nekoj zabavi, no jedan od konobara ga oživi svojom iscjeliteljskom moći. Godinu kasnije susrećemo međunarodno priznatog čudotvorca i njegova sina kako uplovljavaju na živopisni hrvatski otok gdje namjeravaju izgraditi vlastiti poslovni hram - 'Hram čiste ljubavi'. Na otoku se potvrđuje predrasuda da su otočani vrlo posebni ljudi. Za sina, posebno jedna od njih... 


'Pravo čudo', r: Lukas Nola

U glavnim su ulogama povratnik na hrvatski film, Rade Šerbedžija, potom Franjo Dijak, Barbara Nola, Leon Lučev, Ivana Rošćić, Milan Pleština, Ecija OjdanićEnes Vejzović, što ne znači da svoje mjesto u filmu nema i nezaobilazni - Ivo Gregurević.

Komentari

Nema komentara.