Smeće se skuplja do 1.7. - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Smeće se skuplja do 1.7.

Smeće se skuplja do 1.7.

Festival koji pušta smeće od filmova zasut je prijavama, pa je odlučio produžiti rok za skupljanje (ne baš doslovnog) filmskog smeća.

s.p. 18.06.2007 1 komentara

Smeće se skuplja do 1.7.

Zadnja naša vijest o Trash Film Festivalu bila je da se održava od 13. do 15.9. u Varaždinu, te da se filmovi za program festivala primaju sve do 15. lipnja. Ipak, uprava festivala je 'zbog izuzetnog interesa posljednjih dana', odlučila produljiti rok prijave sve do 01.07. 

Najavljeno je i da će ovogodišnja borba za festivalski trofej, Zlatnu motorku, biti vrlo žestoka. Filmovi stižu iz cijelog svijeta, spominju se ukrajinski Matrix, vojvođanski Zagor-te-nay, osječki Punisher i sl. 

Trenutno je u izradi popratni sadržaj festivala, a od gostiju koji sigurno dolaze treba  istaknuti eurovizijsku legendu Danijela Popovića koji će uveličati otvorenje festivala. Posjetitelji festivala također će imati priliku uživati u neobičnim predavanjima vampirologa Borisa Perića i kriptozoologa Aleksandra Žiljka. Iako se radi o festivalu niskobudžetnih i deklarirano groznih filmova, u ovogodišnjem žiriju sjede eminentni filmaši i ljudi od struke: redateljica i RTL-ova televizijska urednica Tanja Špiranec, te poznati glumci Marinko Prga i Ljubomir Kerekeš.


'Trash Film Festival', festivalski spot 

Marinko Prga je u višestrukoj ulozi, on je predsjednik žirija, ali i glumca u trasherskom festivalskom spotu u kojem krade Zlatnu Motorku. 

Čim festival trasha počne, očekujte i vijesti na Filmskom.netu, a za detaljnije informacije o prijavi filmova na festival pogledajte sajt Trash Film Festivala.

Komentari
A: slipknot03 18.06.2007 Pogledaj profil

aahahahah vidi, bit chu na ekranima :rofl: