Kupite ulogu u filmu Uwe Bolla! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Kupite ulogu u filmu Uwe Bolla!

Kupite ulogu u filmu Uwe Bolla!

Za 2500 eura možete zaigrati u filmu najgoreg redatelja na svijetu. Glumačke vještine se ne traže, samo da niste retardirani. Zainteresirani?

s.p. 31.05.2007 0 komentara

Kupite ulogu u filmu Uwe Bolla!

Filmoljupci, strepite! Uwe Boll snima novi film! No, za razliku o d nekolicine prethodnih u koje je par puta uspio dovući ugledna imena (Ray Liotta, Christian Slater, sir Ben Kingsley), sada ne želi trošiti pare na nekakve glumačke zvijezde već obrće taktiku – VI platite da biste glumili u njegovom filmu! 

Aukciju za ulogu u filmu 'Far Cry', rađenu po principu 'tko više da, upada', raspisao je na eBayu, a početni ulog je tričavih 2498 eura. Onaj tko ponudi najviše novaca dobiva još neimenovanu ulogu, a kvaka je da će si isti sretnik morati sam platiti put (do Vancouvera u Kanadi) i smještaj, dok Boll časti 'besplatnom hranom na setu', 'druženjem s ekipom i glumcima' (wow, thanks) i – imenom na špici. Poslije završetka aukcije dobitnik šalje svoje podatke i potvrdu o uplaćenom novcu, a zatim čeka daljnje upute poštom (valjda vjerujete Uwe Bollu?). Sretnik na setu boravi maksimalno pet dana, a treba biti na raspolaganju između 1. i 15. srpnja. 

Film 'Far Cry' za koji se sve ovo organizira još je jedna ekranizacija (pucačke) igre, a priča je slijedeća: bivšem specijalcu Jacku Carveru raketiraju brod i nađe se na zagonetnom otoku s kojeg spašava fotoreporteku Valerie. Jednu od uloga sigurno će zaigrati stastiti Till Schweiger, dok je ostatak podjele obavijen velom tajne. Tko zna, možda i nju Uwe popuni na eBayu?!

Glumački talent nije uvjet, pače, ne spominje se u uvjetima aukcije, a zlobnici bi dodali da to nikad nije ni bilo potrebno za Uweove filmove. Ima li uopće kakve selekcije? Ah, da – Uwe ne prima invalide i retardirane.

To što je aukcija trenutno bez ponuda, ne znači da je stvar gotova. Očekujemo nastavak, možda uz još nižu cijenu, zato pratite taj oglas na njemačkom e-Bayu, možda dobijete ponudu koju možete - platiti.

Komentari

Nema komentara.