Spidy, pazi – M.J. - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Spidy, pazi – M.J.

Spidy, pazi – M.J.

Čovjek-pauk ulovio je svjetski rekord i 382 milijuna $ u samo jednom vikendu, te nastavke nebrojene. Radi kojih će mu 'iz mriže' ispasti - Kirsten Dunst?

n.k. 07.05.2007 0 komentara

Spidy, pazi – M.J.

Spidy je u prvom vikendu prikazivanja osvojio svjetske blagajne, nakon što je za reklamu iznajmio cijeli New York. Paaaaaaaaaaa i nije neka vijest: u skladu s kladionicama, g. Peter Parker srušio je je svjetski rekord g. Jacka Sparoawa i isti se od sada, za sve zaiteresirane, sastoji u tome da trkom kroz sva dostupna svjetska kina u jednom vikendu u džepove utrpaju 382 milijuna dolara.

U istoj atletskoj disciplini nije vijest ni da su – producenti, tom moćnom zelenom gomilicom zaslijepaljeni, odmah najavili 3, 4, 5 i 6 nastavak, ili kako kaže Sonyev Michael Lynton: 'Svi smo posve odlučni da snimimo četvrti, peti, šesti i tako dalje...'

Ne. Sve to nije vijest. Vijest stiže iza ugla.

Naime, prije same premijere filma, dok rekordni vikend još nije bio tako izvjestan, Toby Maguire i Kirsten Dunst sitno su 'grintali' da nisu baš sigurni zanima li ih posao u Spider-man serijalu – za stalno, a sam redatelj Sam Raimi dao je do znanja da ga više od pauka zanima disciplina velikog budžeta, pa se kandidirao za redatelja 'Hobbita'.

Tu je negdje krenula euforija japanske premijere od koje se najviše napila Kirsten Dunst, i odma izjavila da bi nastavak serijala bez nje, Tobya i Raimija bio znak nepoštovanja prema cijelom timu zaslužnom za ove radne pobjede i naglasila da publika 'nije tako glupa'. Stari mačak Raimi naglo je postao neodređen, a Toby Maguire se, kako možete vidjeti iz priloženog samo trudio – preživjeti sve to.


Toby @ Daily Show

Kirsten je, u međuvremenu, nastavila partijati s tabloidima, te ničim izazavana krenula objašnjavati zašto je morala nositi postavljeni grudnjak u trojci iako smo svi, sve što nudi, vidjeli u krupnjaku još u jedinici. To + ne baš najbolje kritike, nagnale su, u međuvremenu otriježnene producente, da kako je i red prije snimanja četvorke, podijele prve otkaze. Da se ekipa ne bi ulijenila.

Ako je suditi po očitom, prva će nastradati baš nestašna Kirsten, a među prvim glasinama, za njezinu nasljednicu razabrali smo ime Mandy Moore.

Vi pak duboko udahnite. Jer kako je očito da Spider-man ulazi u  bondovsku, serijalnu fazu, ovakvih vijesti neće manjkati.

Samo da Sila bude uz nas.

Komentari

Nema komentara.