Tko s kim: glumci - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Tko s kim: glumci

Tko s kim: glumci

Borat definitivno neće igrati Mercurya, ali zato Liv Tyler hoće Hulkovu dragu, a Michael Cane samoga Boga. Malkovich pak kontemplira o - Coenima.

filmski.net 07.05.2007 0 komentara

Tko s kim: glumci

Jeste li i vi čuli da će Sasha Baron Cohen zaigrati Freddya Mercurya u biografskom filmu ' The Barry Bulsara Story’ aka 'The Great Pretender’? E pa  - neće.  Njegov je publicist  izjavio da je cijela priča 'apsolutna glupost', izišla iz radionice britanskog taboida Daily Mirror. Cohen, kaže opet publicist, ima pametnijeg posla, točnije ulogu u filmskoj adaptaciji kultnog mjuzikla ‘Sweeney Todd’ koju režira Tim Burton, a u kojoj, gle slučajnosti,  glavnu ulogu igra Johnny Depp, zadnji za kojeg smo čuli da će biti Mercury, a da to nitko nije opovrgao...

U međuvremenu u Torontu su započele pripreme za snimanje nove filmske verzije 'Hulka', u kojoj će kako smo vam već javili naslovnu ulogu zaigrati – Edward Norton. Danas nam pak stiže vijest da će mu partnerica u ulozi znanstvenice Betty Ross biti Liv Tyler, a ne kako su se neki nadali Jennifer Connelly koja je istu ulogu igrala u Ang Leejevoj verziji filma iz 2003.  Isplivali su i neki detalji priče pa se tako zna da će u režiji Louis Letterier, Betty i Bruce Banner zahladiti odnose, no opća potjera za Hulkom i potraga za lijekom koji bi spriječio Bannerovo pretvaranje u istog, 'ispeglat' će ljubavnu vezu koja je u originalnom strip serijalu traje još od 1962.

U kakvom je pak stanju romansa Cannesa i braće Coen saznat ćemo uskoro kad na 60. izdanju festivala bude prikazan njihov novi film 'No Country for Old Men’. No vrijedna braća već u kolovozu počinju snimanje idućeg, što smo vam prijavili ovdje. Radni je naslov filma ‘Burn After Reading’ i zasad u podjeli sigurno ima Georgea Clooneya, Frances McDormand i (to je isto novo) Brada Pitta, a Hollywood Reporter je dočuo kako o angažmanu pregovaraju i s Johnom Malkovichem. On bi trebao zaigrati Ozzie Coxa, agena CIA koji izgubi vrlo važan hard disk na kojem su između i njegovi vlastiti memoari. Disk međutim nije izgubljen već ga je ukrala njegova biša supruga (McDormand), i to u – teretani, te ga potom uz pomoć trenera Brada Pitta njime i ucjenjuje. Tu negdje na scenu stupa i Clooney i to u liku plaćenog ubojice, a kojeg sama CIA šalje da počisti nastali nered.

I dok Malkovich čita Coene, Michael Caine je već pročitao ‘Sofijin svijet’ i pristao zaigrati u čak drugoj filmskoj adaptaciji istog, tvrdi  Time Out's Movie Blog. Norveški bestseller iz pera Josteina Gaardera, kombinacija je romana i lekcije iz filozofije, a glavni joj je lik 14-godišnja djevojčica koja se dopisuje s filozofom po i menu Alberto Knox. Uskoro međutim počne dobivati i pisma od vlastitog, odsutnog oca, i ustanovi da su i ona i Kox zapravo likovi u očevu romanu, nakon čega oboje odluče – pobjeći. Knjigu koja je žarila i palila svjetskim top listama početkom 90-tih, već je na film pretočio norvežanin Erik Gustavson, a sad joj se, navodno, sprema i engleska verzija.


Sophie's World, r: Erik Gustavson

Projekt još uvijek nema ni redatelja niti ostatak podjele, ali ima scenaristicu Malle Jenson, inače osobnu celebrity asistenticu(?!). Ona pak tvrdi da će film biti kombinacija ‘Alise u zemlji čudesa’ i ‘Harry Pottera’, te da će u njemu ulogu samoga Boga zaigrati rečeni Michael Cane.

Živi bili pa vidjeli.

Komentari

Nema komentara.