Uwe! Boll!!! Snimio dobar film!? - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Uwe! Boll!!! Snimio dobar film!?

Uwe! Boll!!! Snimio dobar film!?

Da, dobro ste pročitali. Osama Bin Laden i trailer trash Amerikanci junaci su filma kojeg je Boll (prema vlastitim riječima) financirao nacističkim zlatom.

m.k. 03.05.2007 0 komentara

Uwe! Boll!!! Snimio dobar film!?

U svijetu filma iznenađenjima nikad kraja, a za najnovije je zaslužan ni manje ni više nego Uwe `Razjareni` Boll. Ovoga se puta isti nije okušao u ringu s nekim od horde nezadovoljnih filmskih kritičara, niti je zadivio javnost nekom od svojih mudrih izjava. Situacija je puno jednostavnija, a utoliko i nevjerojatnija – Uwe Boll je snimio dobar film. Barem tako kažu.

Bollov `Postal` već je dobio pozitivnu recenziju na netu, a twitchev ga je kritičar nazvao `jednom od najbezobraznijih, najvulgarnijih i najuvredljivijih komedija ikad snimjenih na celuloidnoj vrpci`. Kritičar se istovremeno zaklinje kako je film pametan kada se to od njega traži, a istovremeno i bedast na mjestima gdje to treba biti. Rezultat je urnebesna komedija koja zbog svoje političke nekorektnosti podsjeća na komedije braće Farrelly, `South Park` i Tromine filmove (no s boljim produkcijskim uvjetima i castom).


Postal, trailer prvi

`Postal` u sebi objedinjuje najmanje dvije priče i vrlo raznolike likove, od tipičnog white-trash Amerikanca pa sve do Osame Bin Ladena. Junak je 20-i-nešto-sitno-godišnjak koji pomaže svome ujaku Daveu nakon što je otkriveno da isti ne plaća porez. Ujak Dave ujedno je i vođa jednog religijskog kulta, a planira se obogatiti prodajom penisolikih lutkica preko Ebaya.


Postal, trailer drugi

No, planove im kvari ni manje ni više nego Osama Bin Laden koji u zadnji tren mijenja planove oko 11. rujna jer shvaća da ga zbog velikog broja samoubojica u raju neće dočekati dovoljan broj djevica. Umjesto toga planira iskoristiti ranije spomenute lutkice kao biološko oružje, no prije toga treba ih osloboditi iz `njemački orijentiranog` tematskog parka kojeg čuva Uwe Boll himself!

Politički nekorektna priča, apsurdni likovi i situacije te ponešto fora na vlastiti račun `Postalu` definitivno idu u prilog, a je li zaista riječ o dobrome filmu, ostaje nam da vidimo. A ako je to istina, tko zna što je sljedeće? Možda i Ben Affleck proglumi?

Komentari

Nema komentara.