Ciccone - redateljica - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Ciccone - redateljica

Ciccone - redateljica

Hrabra pop ikona Madge nakon desetljeća nizanja glumačkih flopova smjelo korača u novo poglavlje života: Mrs. Ciccone - redateljica.

p.h. 24.04.2007 3 komentara

Ciccone - redateljica

Premda je velika platna nikad nisu voljela, 'pop ikona i sve to' Madonna jednostavno ne može bez filma. Kad nije išlo s glumom, pokušat će s režiranjem vlastite komedije 'Filth and Wisdom'.

Zvijezda je na platna premijerno provirila s opakom mašnom na glavi u 1985. u 'Očajnički tražećI Susan', kampiranje na razno-raznim setovima se nastavilo u 100 postotnom blajh spektaklu 'Who's That Girl', preko 'Evite', sve do posudbe glasa princezi Selenije u Bessonovom 'Arthur u zemlji Minimoya'. Zapravo, jedina uloga za koju nije bila bespoštedno šamarana je ona raspjevanog telegrama u Auster/Wangovom 'Blue In the Face'/NASLOVNA/. No osim par modnih trendova, i promoviranja peroksida na filmu nikad nije bila prihvaćena kao glumica.

Dobronamjerni savjet kritike i publike: 'Madge, kloni se filma' nije prihvatila niti nakon debakla Guy Ritchijevog talijanskog filma 'Swept Away' iz 2002. u kojem je obnašala glavnu ulogu. Navodno je pop ikona i gorljiva pristaša Kabale svom dragom Guyu Ritchieju rekla, 'Sve što možeš ti, mogu i ja , ali bolje', i prihvatila se režiranja niskobudžetne komedije 'Filth and Wisdom' (Prljavština i mudrost) koje zvuči kao sinteza njenog životnog puta. Snimanje počinje u Londonu krajem travnja.

Još nije poznato hoće li neuništiva Madge glumiti u svom filmu ili ne.

Komentari
A: urednica 04.05.2007 Pogledaj profil

hvala na upozorenju... popravismo... no,ubuduće za ovakve stvari slobodno pošaljite mail... adrese su u impressumu

A: aileen 04.05.2007 Pogledaj profil

Neznam gdje se drugdje mogu obratiti za pomoć pa sam se malo snašla. Zadnjih nekoliko dana imam malih problema na ovoj internet stranici, ne mogu ocjenjivat recenziju,samo mi se otvori prazan link pa me zanima kako da to riješim?? Puno hvala!

A: goo 25.04.2007 Pogledaj profil

Jel to samo meni ili joj je stvarno ova singing telegram uloga sa slike najbolje ostvarenje na filmskom platnu?