Coppola pronađena na konzervi i CD-u - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Coppola pronađena na konzervi i CD-u

Coppola pronađena na konzervi i CD-u

Dok jedete Coppolinu paštu, pijuckate Coppolino vino i gledate Coppolin film, slučajno otkrivate da uskoro izlazi i glazbeni CD Sofie Coppole.

p.h. 18.01.2007 0 komentara

Coppola pronađena na konzervi i CD-u

Carstvo dinastije Coppola (a u koje, osim onih očitih, potpadaju i nećaci/bratići Nicholas Cage i Jason Schwartzmann) iz dana u dan raste, što zbog filmova, što zbog novih Coppola brandova koji niču kao gljive poslije kiše. Nakon očeva šampanjca Sofia i pašte, dolazi glazbeni CD jednako slavne kćeri oskarovke ('Izgubljeni u prijevodu').

Ako pregovori upale, Sofia Coppola će uskoro sastaviti svoju the best of glazbenu kompilaciju za Tolerance Records, javlja Guardian. Ekipa iz Tolerancea se nada da će redateljica koja je za prethodne filmove najviše koristila usluge francuskog elektronskog dvojca Air, a za 'Marie Antionette' filmski juke box oplemenila glazbom Aphex Twina i Bow Wow Wowa ponoviti uspjeh kakav je ostvario Karl Lagerfeld u suradnji s francuskim Vogueom. Hmmmm. Gdje ste vidjeli Lagerfelda da ovako lomi kosti za dobru notu?


Elektrobank, Chemical Brothers, r. Spike Jonze, 1997.

I dok Sofia kuje muzičke planove, njen otac Francis Ford od 2004. (i dalje) ponosno lijepi etikete s njenim imenom i likom (pa čak i dizajnom koji priziva 'Samoubojstva u mladosti') na limenke pjenušca Sofia – blanc de blancs. Vino je samo dio asortimana iz programa Frances Ford Coppola Wine and Food adventures, u sklopu kojeg stari Coppola nudi sve, od rezorta preko organske hrane, vina, pašte, sve do umaka Mammarela kojim Coppola slavi svoje napolitansko porijeklo, a koje je sam prokušao zajedno sa suprugom.

Ako je netko probao, molimo da nam javi kakav je Sofijin bouquet, a mi, u očekivanju kompletnog popisa sa Sofia soundtracka odosmo nazdraviti kojim njenim filmom.

Komentari

Nema komentara.