Rade se prequeli Sedmice i Nedodirljivih.. - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Rade se prequeli Sedmice i Nedodirljivih..

Rade se prequeli Sedmice i Nedodirljivih..

..a sprema se i remake 'Vremenskih bandita' Terryja Gilliama. Jesu li na snazi kreativne krize ili veliki come-backovi?

m.k. 02.11.2006 0 komentara

Rade se prequeli Sedmice i Nedodirljivih..

Brian De Palma odlučio se još malo zadržati u žanru gangsterskog neo noira i napraviti prequel 'Nedodirljivih', svoga hita iz 1987. Radnoga naslova 'Capone Rising', film govori o usponu Ala Caponea u svijetu mafije i njegovim vezama s korumpiranim dijelom predstavnika 'zakona i reda'. Pva bi klapa trebala pasti već u lipnju pa se objava casta očekuje uskoro, a poznavajući De Palmu, filmu neće nedostajati zvučnih imena. Nadajmo se samo da će imati više sreće nego s 'Crnom Dalijom'.

Sprema se remake i nešto drugačijeg filma o banditima. Gillianov 'Vremenski banditi' iz 1990. godine / NASLOVNA / govori o skupini patuljaka koji uz pomoć posebne karte putuju kroz prostor i vrijeme, te kradu od povijesnih ličnosti kao što su Napoleon i Agamemnon. Prema Varietyju, remake će producirati kompanija Handmade Films, poznata po svome osnivaču Georgeu Harrisonu i po produkciji niza kultnih britanskih filmova – od 'Monthy Pythona' do 'Mona Lise'. Imena redatelja i glumaca još su nepoznata.

Šuška se i o prequelu 'Sedmice', Fincherova hita iz 1994. Bloody-Disgusting.com javlja da je New Line Cinema odlučio producirati film radnoga naslova 'Virtue'. Sve se odvija u najvećoj tajnosti pa je i nedostatak aluzija u naslovu na originalni film objašnjen kao još jedna mjera opreza od strane studija. Film je za sada u fazi pisanja scenarija, a daljnje informacije slijede... 

Komentari

Nema komentara.