Angie Brangie rasprodana do 2020!! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Angie Brangie rasprodana do 2020!!

Angie Brangie rasprodana do 2020!!

Prezaposlena Jolie ne zna kud bi od posla: Panda ujutro, 'Moćno srce' popodne, a uvečer 'Sin City' ili 'Atlas Shrugged'. Samo da je Brada cijeli dan.

s.p. 20.07.2006 0 komentara

Angie Brangie rasprodana do 2020!!

Mada su njen trade-mark uloge divljih, ludih i seksi žena (treba li uopće i glumiti?), Divlja Anđa se pod stare dane posvećuje mužiću i djeci, čak i na filmu. Iako su zlobnici njen naglasak u fimu 'Aleksandar Veliki' uspoređivali s onim Bele Lugosija, Angie se sve više posvećuje sinkronizaciji. 2004. je već radila na sinkronizaciji crtića 'Riba ribi grize rep' a za dugonajavljivani projekt Roberta Zemeckisa 'Beowulf' odradila je glas Beowulfove majke.

Kako saznajemo s Empire Onlinea, njen baršunasti alt uskoro ćemo slušati i u Dreamworksovom crtiću 'Kung Fu Panda'. Za ulogu lijene i debeljuškaste pande koju sudbina izabire da bude spasitelj životinja predviđen je Jack Black, a u formu ga treba dovesti majstorica borilačkih vještina, Tigrica Angelina. Redateljske palice drže Mark Osborne i John Stevenson, a premijera crtića se najavljuje za svibanj 2008.

No to nije sve od Anđe, saznajemo iz istog izvora. Zna ona igrati i ozbiljnije uloge, pa ćemo je u budućnosti gledati i u filmu 'A Mighty Heart' redatelja Michaela Winterbottoma, dobitnika Medvjeda za režiju na minulom Berlinaleu. Predstojeći Winterbottomov film bavi se sudbinom Daniela Pearla, novinara kojeg su pripadnici pakistanske militantne skupine oteli i ubili 2002. Angelina će glumiti Mariane Pearl, novinarovu suprugu koja je napisala knjigu 'A Mighty Heart: The Brave Life and Death of My Husband Danny Pearl', po kojoj se film snima. I feferončić za kraj: Film producira Plan B, producentska kuća u vlasništvu mužića joj Pitta i njegove bivše Jennifer Aniston.

U međuvremenu, producenti i režiseri se otimaju za Angelinu te bi ju htjeli vidjeti u 'Sin Cityju 2' no ona očito preferira suradnju s mužićem Bradom. Sjećate se, najavili smo zajedničke role u 'Ocean's Thirteen' te u drami 'Atlas Shrugged'.

Komentari

Nema komentara.