Stigao je Krrish, prvi bollywoodski superjunak!!! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Stigao je Krrish, prvi bollywoodski superjunak!!!

Stigao je Krrish, prvi bollywoodski superjunak!!!

Indija treperi, stegna diljem svijeta se stežu, a kino blagajne trese nova groznica... Rodio se Krrish, prvi bollywoodski superjunak.

p.h. 29.06.2006 0 komentara

Stigao je Krrish, prvi bollywoodski superjunak!!!

Prvi pravi bollywoodski superjunak zasjao je ovih dana na indijskim kino platnima. Radi se o filmu 'Krrish' redatelja Rakesha Roshana koji je u samo tjedan dana nakon što je pušten u kina i u prodaju natukao rekordnih 15 mil $, a pretpostavlja se da gotovo jedna trećina od tog iznosa otpada na Veliku Britaniju i SAD, gdje je izazvao ludilo među raseljenim Indijcima.

Film je nastavak prvog indijskog SF-a 'Koi...Mil Gaya' ('I Found Someone') o dječaku Krishni koji je rođen s posebnim moćima, a prati pustolovine već poodraslog junaka koji kad poludi postaje Kriish: slobodan kao ptica, hrabar kao lav, hoda po vodi (i zraku), oskudno odjeven preskače stijene, pliva kao riba, a nakon dodira njegove moćne šake, malo tko ostaje pri svijesti. Neobične moći raspjevani i rasplesani Krrish koristi kako bi spasio svijet od zlog znanstvenika koji radi na nekoj vrsti vremeplova, a dok ne brine za dobrobit čovječanstva, ljubuje s prekrasnom mladom Priyom.

Krrisha glumi Hrithik Roshan, tamnoputi zelenooki superstar pogleda koji para svako žensko dostojanstvo, s iznimno proporcionalno raspoređenim maljama na preplanulom mišićju. Roshan je živi odgovor na pitanje može li se na polju muškosti ići dalje od jednog Hasselhoffa, Stallonea, Van Dammea i sličnih. Ukratko... San snova, uvjerite se ovdje.

Film je koštao 10 mil $, što je za Bollywood basnoslovna cifra, a producenti smatraju da je tako uspio jer superjunak, osim što se bori sa zlikovcima i ljubi, istovremeno lijepo pjeva i pleše, što je tamošnjoj publici jako bitno. 'Krrish' je uspješna mješavina onog što publika u Indiji voli: fantazije, avanture, romanse i obiteljskih vrijednosti', robjasnio je filmski kritičar Deepa Gehlot.

ne propustite nizašto galeriju fotografija Hrithika Roshana.

Komentari

Nema komentara.