Pravo čudo, novi film Lukasa Nole - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Pravo čudo, novi film Lukasa Nole

Pravo čudo, novi film Lukasa Nole

Tek što mu je 'Ne pitaj kako' predstavljen na DHF-u, Nola snima 'Pravo čudo'. Na cast listi su Rade Šerbedžija, Leon Lučev, Barbara Nola....

p.h. 28.04.2006 0 komentara

Pravo čudo, novi film Lukasa Nole

Lukas Nola za dva tjedna počinje sa snimanjem filma 'Pravo čudo' u kojem će se pozabaviti 'vječnom temom', ljubavlju, te nešto aktualnijom temom iscjelitelja i proroka, javlja filmskakultura.com. Ova druga je obrađena u liku čovjeka koji gradi svoj hram i osniva vlastitu sektu na jednom jadranskom otoku.

U filmu, za koji je redatelj sam napisao i scenarij, navodno neće biti mrtvih, a radnja se vrti oko ljubavi mlađeg muškarca i starije žene. Snimanje počinje 16. svibnja u Zagrebu, nastavlja se na Jadranu i u Istri, a glavne uloge su povjerene Radetu Šerbedžiji, Franji Dijaku i Barbari Noli, gledat ćemo i Leona Lučeva, Leonu Paraminski, Ivanu Rošćić, a ni ovog puta nećemo proći bez, pogađate, Ive Gregurevića.

Nola se na 15. DHFu, u četvrtak, predstavio jednosatnim igranim tv filmom 'Ne pitaj kako' čiji smo set svojedobno pohodili. Niste valjda propustili milozvučni poj Bojane Gregorić i Enesa Vejzovića u filmu u kojem su se na čudan način sljubili Guy Ritchie i Baz Luhrmann?!?

Komentari

Nema komentara.