Dok nas smrt ne rastavi by John Waters - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Dok nas smrt ne rastavi by John Waters

Dok nas smrt ne rastavi by John Waters

Imate problema u braku? Ne trošite novac na odvjetnike i psihijatre, sve što vam treba je oštra sjekira i prazan prtljažnik.

p.h. 30.03.2006 0 komentara

Dok nas smrt ne rastavi by John Waters

Waters mrzi ići na vjenčanja. Srećom, nakon što odradi novi posao na Court TV-u nitko ga više neće ni zvati. Dotični će na toj televiziji, koja se dosad uglavnom bavila proizvodnjom i praćenjem kriminalnih slučajeva i štancanjem znanstvenih trakavica o pravnim, forenzičkim, i obdukcijskim istragama i pripadajućim investigativnim eskadronima, dobiti svoj polusatni show 'Till Death do as Part'.

Show se bazira na istinitim pričama o bračnim ubojstvima koje će biti uprizorene, a Waters će se na početku svakog showa pojaviti kao 'Groom Reaper', ('Kum Smrt'), i voditi gledatelje kroz cijelu priču o braku i njegovom krvavom epilogu. Prva će se priča baviti slučajem michiganskog ubojstva sjekirom u kojem je lokalna osnovnoškolska učiteljica Nancy Seaman nakon 30 godina braka zatukla svog supruga Roberta sjekirom, te njegovo mrtvo tijelo dodatno izbola nožem. Učiteljica je ubojstvo priznala, a branila se tvrdnjom da ju je muž od prvog dana zlostavljao, što je trpila jer je odgojena u katoličkom duhu i htjela je sačuvati brak. Eh, zaboravismo dodati da Waters obožava upravo takve pričice, a zbog napetog je suđenja znao ponekad stajati u redovima od ranoga jutra samo da bi zauzeo dobro mjesto u sudnici.

Waters nam je u najavnom intervjuu dodatno približio svoju novu ulogu: 'Sjećate se Elvire i njenih showova 'Movie Macabre' iz osamdesetih, ili karijere Vincenta Pricea? Možda bi ja mogao nastaviti njegovu karijeru, sad kad je mrtav'. Predsjednica nacionalne organizacije za pomoć žrtvama Cheryl Guidry Tyiska, koja je veliki fan forenzičkih i sudskih trakavica, zgrozila se i od same pomisli da bi se od takvih tragičnih slučajeva mogao napraviti zabavni show i kratko komentirala: 'Odvratno!'.

Hehe, znamo da Waters nije mogao biti zadovoljniji komentarom.

Komentari

Nema komentara.