Prijateljica se uozbiljila? - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Prijateljica se uozbiljila?

Prijateljica se uozbiljila?

Jennifer Aniston namjerava snimiti biografski film o američkom novinaru Danielu Pearlu, kojeg su ubili teroristi u Pakistanu

06.01.2004 0 komentara

Prijateljica se uozbiljila?

Uloga u ovom filmu bila bi za Jennifer, inače poznatu kao Rachel iz Prijatelja, prava prilika da se napokon dokaže kao ozbiljna filmska glumica.

Njezina produkcijska kompanija PlanB (koju je osnovala zajedno sa suprugom Bradom Pittom) otkupila je prava za knjigu Marianne Pearl 'A Mighty Heart: The Brave Life And Death Of My Husband Danny Pearl'.

U intervjuu za Vogue, Jen je izjavila kako je Marianne Pearl jedna od najinspirativnijih i najhrabrijih osoba koje je upoznala i da joj se čini kako bi film bio dostojna ekranizacija njene priče pod uvjetom da se napravi 'kako treba'. Nije pojasnila što to znači.

Osim što bi trebala producirati film, Aniston bi mogla i glumiti u njemu. 'Ako bude filma, voljela bih glumiti, ali moguće je i da neću. Vidjet ćemo.', rekla je poznata 'prijateljica'.

Nesumnjivo, uloga ponosne udovice bila bi za nju nešto posve drugo od uloge razmažene i smušene Rachel. Vidjet ćemo da li će prihvatiti taj izazov i s kojim uspjehom.

Komentari

Nema komentara.