Manson na filmu grize, kolje, siluje! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Manson na filmu grize, kolje, siluje!

Manson na filmu grize, kolje, siluje!

Tijekom sljedeće godine Marylina Mansona nagledat ćemo se na velikim ekranima. Preuzeo je same uloge u hororima, ne bi li nas što jače zastrašio i sablaznio.

i.a. 18.11.2005 0 komentara

Manson na filmu grize, kolje, siluje!

Prije pristupa novom filmskom djelu, Marylin Manson si najprije postavi nekoliko pitanja: 'Je li dovoljno nenormalno i suludo? Je li dovoljno uznemirujuće? Da li će moja pojava na velikom ekranu povećati minutažu hrvatskih župnika na malom?' Ako je odgovor na barem dva pitanja 'Da', projekt dobiva zeleno svjetlo.

Posljednja mu je uloga u filmu 'King Shot' čileanskog režisera, čudnovatog Alejandra Jodorowskog ('El Topo'), a glumi proroka starog 400 godina, koji živi u rupi u zemlji, jede oguljene nojeve, siluje sve žensko u blizini, a umjesto zuba ima trnje. Ajme! Uz Mansona, u filmu će se pojaviti i stari alkos Nick Nolte, kojem za strašenje publike definitivno ne treba puno šminke, ni specijalnih efekata, dosta je da stane ispred kamere. Lisac Alejandro u film vabi i Mansonovu lijepu djevojku Ditu Von Teese, koja je to sama otkrila u interviewu u GQ-u, ali i Madonnu i Daryl Hannah

Striperica Dita za potrebe fima ne želi se razmetati glumačkim umijećem za koje otvoreneo kaže da nije na zadovoljavajućoj razini, ali će se bez problema popiškiti u cipelicu za potrebe jedne scene. Što bi trebala 'obilježiti' Madonna, nije poznato.

A nije to jedini film koji MM ima u planu s čikom Jodorowskim. Radi se o filmu 'Abelcain', no projekt još nije dobio zeleno svjetlo. Svojevrsni je to nastavak 'El Topa', smješten u post-apokaliptični svijet u kojem Manson glumi Caina koji susreće svog davno izgubljenog brata s kojim se bori protiv neprijatelja kojeg je stvorila tehnološki nastrojena vještičija mašinerija, a sve to ne bi li se oslobodili kletve koja ih sudbinski treba sustići.

Svima onima koji su gledali neki od njegovih filmova znaju da to samo ovako, crno na bijelo, zvuči jednostavno. Kada se počnu rolati slike, sve postaje puuuuno hm.. čudnije.

Da se Manson ozbiljno okrenuo filmu dokaz su i ostali projekti u kojima sudjeluje:
*'The Rise', nadnaravni triler s Lucy Liu i Michaelom Chiklisom, u kojem glumi ludog, bradatog konobara,
*napisao je scenarij i režirati će film 'Phantasmagoria' o životu pisca podvojene ličnosti, Luisa Carolla,
*glumit će kraljicu srca u adaptaciji 'Alise u zemlji čudesa', pod naslovom 'Living Neon Dreams',
*producirat će trilogiju baziranu na djelima Edgara Alana Poa / 'Never Bet the Devil Your Head', 'The Raven', 'The Black Cat'
*pojavljuje se i u filmu Asie Argento 'The Heart Is Deceitful Above All Things'.

E, sad  bi ga bilo dosta! Neka riječ preuzme predstavnik crkvene mladeži!

Komentari

Nema komentara.